Με πόσους άντρες έχει πάει ο Βαλλιανάτος: Δείτε πόσους μέτρησε ο ίδιος

Για ακόμα μία φορά προκαλεί με τις δηλώσεις του ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Γρηγόρης Βαλλιανάτος, ο οποίος μιλάει ανοιχτά για την προσωπική του ζωή, λέγοντας μάλιστα με πόσους άντρες έχει πάει: «Είναι λιγότεροι από 9.000» δήλωσε, εξηγώντας ότι σήμερα δεν είναι ερωτευμένος: «Είμαι πριν από τον επόμενο έρωτα. Έχασα τον άνθρωπό μου πριν από τρία χρόνια από καρδιακή νόσο».

«Γλύκανε λίγο το βλέμμα των ανθρώπων που με κοιτάζουν και κάποιοι ίσως να θύμωσαν. Δυσκολεύτηκαν άνθρωποι που ήταν κοντά μου, φίλοι ή συγγενείς μου, που ενδεχομένως, δέχονταν διάφορα ερωτήματα. Σήμερα κακά τα ψέματα ο οροθετικός είναι σαν ένα χρόνιο ασθενή», είπε όταν ρωτήθηκε αν άλλαξε η ζωή του μετά τις εξομολογήσεις του ότι είναι φορέας του AIDS.

Τέλος, ο κ.  Βαλλιανάτος πρόσθεσε πως είναι οροθετικός από το τέλος της δεκαετίας του ‘80 και γι αυτό «έβαζα προφυλακτικό. Σε άλλους το έλεγα και σε άλλους όχι, όμως δεν υπάρχει κάποιος που μπορεί να πει ότι τον έθεσα σε κίνδυνο».

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΑΝΤΡΕΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ, ΟΡΟΘΕΤΙΚΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!