Με ...delivery το Άγιο Φως συνδυαστικά με ρίψη βεγγαλικών από Δήμο - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
17
Μάι
Back

Με …delivery το Άγιο Φως συνδυαστικά με ρίψη βεγγαλικών από Δήμο

Με …διανομή κατ’  οίκον του Αγίου Φωτός θα προχωρήσει ο Δήμος Διστόμου, Αράχωβας Αντίκυρας επιλέγοντας με ασφάλεια, όπως αναφέρει την τήρηση της θρησκευτικής παράδοσης σε συνεργασία με τις τοπικές Ενορίες!

Μάλιστα ο δήμος ανακοίνωσε πως θα ρίξει και βεγγαλικά σε όλες τις κοινότητες. Πρόκειται για τον τρίτο δήμο της χώρας που ανακοινώνει επίσημα τη διανομή κατ’  οίκον του «Αγίου Φωτός».

Συγκεκριμένα με ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθάς, ενημερώνει τους δημότες ότι <<θα μοιραστεί το Άγιο Φως της Ανάστασης σε όλα τα σπίτια του Δήμου μας, το Μ. Σάββατο 18 Απριλίου 2020, σε συνεργασία με τις ενορίες του Δήμου μας>>.

Και συνεχίζει με τον τρόπο που θα γίνει αυτό: << Οσοι δημότες το επιθυμούν, να κατεβάσουν έξω από την είσοδο του σπιτιού ένα φαναράκι.>>.

Όσον αφορά το βράδυ της Ανάστασης <<θα γίνει ρίψη βεγγαλικών σε όλες τις κοινότητες του Δήμου>> .

Τέλος, αναφέρει ότι <<στο πλαίσιο των τριήμερων εκδηλώσεων για το Πανηγυράκι του Αγίου Γεωργίου στην Αράχωβα θα πραγματοποιηθούν οι κανονιοβολισμοί και οι κωδωνοκρουσίες, καθ’ όλη την διάρκεια του τριημέρου, όπως γίνεται κάθε χρόνο>>.-

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!