Μαζική απόδραση από το ΑΤ Πύργου

Πέντε κρατούμενοι από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, απέδρασαν περίπου στη μια τα ξημερώματα της Κυριακής, αφού ζήτησαν να πάνε στην τουαλέτα. Πρόκειται για τέσσερις Έλληνες και έναν αλλοδαπό, οι οποίοι κατάφεραν σύμφωνα με πληροφορίες να αποκολλήσουν μεταλλικό κομμάτι μέσα από τα κρατητήρια και να παραβιάσουν παράθυρο, ώστε να βγουν.

Από τη στιγμή που έγινε αντιληπτή η απόδραση, διενεργούνται έρευνες κυρίως γύρω από τον Πύργο. Μπλόκα έχουν στηθεί και σε άλλα σημεία του νομού Ηλείας για τον εντοπισμό των δραπετών.

Αξίζει να σημειωθεί πως και στο παρελθόν έχουν αποδράσει ξανά άτομα από τα κρατητήρια, τα οποία έχει επισημανθεί πως παρουσιάζουν προβλήματα ασφάλειας. Ωστόσο, όπως σε κάθε τέτοια περίπτωση έτσι και τώρα θα διενεργηθεί ΕΔΕ για να ερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΑΠΟΔΡΑΣΗ, ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!