"Μάχη" πρώην και νυν δημάρχου στη Νέα Σμύρνη - Aftodioikisi.gr
Σάββατο
28
Μάι
Back

“Μάχη” πρώην και νυν δημάρχου στη Νέα Σμύρνη

Δημοσκόπηση για την εκλογική «μάχη» στο δήμο Νέας Σμύρμης δίνει προβάδισμα ύψους 5,1 ποσοστιαίων μονάδων στον νυν δήμαρχο, Σταύρο Τζουλάκη έναντι του πρώην δημάρχου, ο οποίος έρχεται δεύτερος δημοσκοπικά, Γιώργου Κουτελάκη. Πρόκειται για δημοσκόπηση της GPO, η οποία πραγματοποιήθηκε για την εφημερίδα «Αμάλθεια».

Στην τρίτη θέσηη ίδια δημοσκόπηση καταγράφει τον κ. Στέφο στην τρίτη θέση, με 8,8%, τον κ. Πάντο στην τέταρτη με 6.3%, τον κ. Βρεττό στην πέμπτη με ποσοστό 2.6%, ενώ ο κ. Παπασπυρίδης καταγράφει 0.9%.

Η δημοσκόπηση αυτή,  καταγραφεί το στίγμα των πολιτών έως τώρα, μετά από μια σειρά αμφιλεγόμενων προσπαθειών κάποιων υποψηφίων να διεξάγουν «δημοσκοπήσεις». Διενεργήθηκε σε τυχαίο δείγμα δημοτών της Ν. Σμύρνης και, κατά πολλούς στην τοπική κοινωνία, ουσιαστικά αποτελεί την πρώτη έγκυρη σκιαγράφηση του πολιτικού κλίματος στην πόλη.

Ο κ. Τζουλάκης όχι μόνο προηγείται με 30.0% έναντι 24.9% του κ. Κουτελάκη, αλλά  έρχεται πρώτος και μάλιστα με μεγάλη διαφορά και σε κάποιες σημαντικές επί μέρους κατηγορίες οι οποίες καταδεικνύουν πως οι πολίτες της Νέας Σμύρνης έχουν αξιολογήσει θετικά την εως τώρα πορεία του στη δημαρχία.

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο, είναι πως σε περίπτωση δεύτερου γύρου ο κ. Τζουλάκης επικρατεί κατά κράτος του κ. Κουτελάκη με περισσότερες από 10 ποσοστιαίες μονάδες.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!