"Μαύρη τρύπα" 3,4 εκατομμυρίων ευρώ στον πρώην Δήμο Εχιναίων (βίντεο) - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
23
Μάι
Back

“Μαύρη τρύπα” 3,4 εκατομμυρίων ευρώ στον πρώην Δήμο Εχιναίων (βίντεο)

Εντολή ελέγχου για υπόθεση διοικητικών και οικονομικών παραβάσεων στον Δήμο Εχιναίων για την περίοδο 1999 – 2006, έδωσε ο Γενικός Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής, μετά την έκθεση των ορκωτών λογιστών που αναφέρει σωρεία παραβάσεων και σύμφωνα με τα όσα λέει ο Δήμαρχος Στυλίδας, υπάρχει μαύρη τρύπα 3,4 εκατομμυρίων ευρώ!

Όταν ο Απόστολος Γκλέτσος ανέλαβε καθήκοντα στον διευρυμένο πλέον δήμο Στυλίδας, έπρεπε να παραλάβει και τα οικονομικά των άλλων δήμων που εντάχθηκαν στο νέο Καλλικρατικό Δήμο.
Επειδή όμως στο δήμο Εχιναίων οι οικονομικές υπηρεσίες δεν μπορούσαν να βγάλουν άκρη, αναγκάστηκαν να φωνάξουν ορκωτούς λογιστές.

Όπως αναφέρει το LamiaReport, το πόρισμα είναι “καταπέλτης” και έχουν εντοπιστεί πολλές διοικητικές και οικονομικές παραβάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν στους μικρούς δήμους, κάτω των πέντε χιλιάδων κατοίκων, τα τιμολόγια και τα άλλα παραστατικά δεν περνούσαν από τον Επίτροπο για να τα υπογράψει, όπως συνέβαινε με άλλους μεγαλύτερους.

Δείτε τι είπε στην κάμερα του LamiaReport ο Απόστολος Γκλέτσος όταν ρωτήθηκε για το θέμα.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!