Μαθητές… πρασινίζουν την αυλή του σχολείου τους

Μπορεί τα σχολεία να είναι κλειστά λόγω καλοκαιριού, οι μαθητές του 88ου δημοτικού σχολείου Θεσσαλονίκης όμως επιστρέφουν για να… πρασινίσουν τη σχολική τους αυλή. Την Πέμπτη, στο πλαίσιο της «Ημέρας Περιβαλλοντικής Αγωγής», τα παιδιά θα φυτέψουν εποχιακά λουλούδια στα παρτέρια της σχολικής αυλής, θα περιποιηθούν το πράσινο του σχολείου και θα ασχοληθούν με την ανακύκλωση.

Σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης των παιδιών σε θέματα οικολογίας και περιβάλλοντος, η διεύθυνση Εκπαίδευσης του δήμου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Πρασίνου, πραγματοποιεί την «Ημέρα Περιβαλλοντικής Αγωγής», την Πέμπτη στις 9 το πρωί. Η εκδήλωση εντάσσεται στο πρόγραμμα της δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Το παρών στην εκδήλωση θα δώσουν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος και ο αντιδήμαρχος Πρασίνου Ν. Παπαγιαννόπουλος.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!