Μαρούσι: Σφοδρά πυρά Λαϊκής Συσπείρωσης κατά ΛΑΕ

Πυρά κατά της τοπικής Λαϊκής Ενότητας εκτοξεύει η Λαϊκή Συσπείρωση Αμαρουσίου, καταγγέλοντας τη ΛΑΕ ότι «με δόλιο τρόπο αφήνει υπονοούμενα σε βάρος των κομμουνιστών συμβούλων και της πολιτικής του ΚΚΕ στο Μαρούσι, με πρόσχημα το γεγονός ότι συνδικαλιστική, από τη μια, και σοβαρή οικογενειακή, από την άλλη, υποχρέωση τους εμπόδισαν να πάρουν μέρος στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  την 19/9/17, με θέμα –μεταξύ άλλων – και την ιδιωτικοποίηση  του ηλεκτροφωτισμού από τη διοίκηση Πατούλη».

«Κατηγορούν το ΚΚΕ και τη  Λαϊκή Συσπείρωση Αμαρουσίου ποιοι;  Η παράταξη εκείνη, η ηγεσία της οποίας, ως κυβερνητικοί παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ, συναποφάσιζαν μέχρι πρότινος τα πιο σκληρά μέτρα απέναντι στην εργατική τάξη, τη λαϊκή οικογένεια. Στελέχη της οποίας εξακολουθούν και τώρα να ασκούν διοίκηση στην Περιφέρεια Αττικής υπό τις εντολές των ΣΥΡΙΖΑ – Δούρου, υπηρετώντας το μεγάλο κεφάλαιο, την αντεργατική-αντιλαϊκή πολιτική Ευρωπαϊκής Ένωσης-κυβέρνησης», αναφέρει μεταξύ άλλων η Λαϊκή Συσπείρωση.

Αναλυτικότερα, ολόκληρη η ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Αμαρουσίου :

Σε προβοκατόρικους υπαινιγμούς ενάντια στο ΚΚΕ και στη Λαϊκή Συσπείρωση Αμαρουσίου καταφεύγει σε ανακοίνωσή της η «ΛΑΕ-Αμαρουσίου». Με δόλιο τρόπο αφήνει υπονοούμενα σε βάρος των κομμουνιστών συμβούλων και της πολιτικής του ΚΚΕ στο Μαρούσι, με πρόσχημα το γεγονός ότι συνδικαλιστική, από τη μια, και σοβαρή οικογενειακή, από την άλλη, υποχρέωση τους εμπόδισαν να πάρουν μέρος στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  την 19/9/17, με θέμα –μεταξύ άλλων – και την ιδιωτικοποίηση  του ηλεκτροφωτισμού από τη διοίκηση Πατούλη. Φρόντισαν, μάλιστα να πετάξουν τη λάσπη τους στο τέλος της ανακοίνωσης, πιστεύοντας ότι έτσι θα πιάσει καλύτερα στον ανυποψίαστο αναγνώστη.

Το θράσος τους δεν έχει όρια. Κατηγορούν το ΚΚΕ και τη  Λαϊκή Συσπείρωση Αμαρουσίου ποιοι;  Η παράταξη εκείνη, η ηγεσία της οποίας, ως κυβερνητικοί παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ, συναποφάσιζαν μέχρι πρότινος τα πιο σκληρά μέτρα απέναντι στην εργατική τάξη, τη λαϊκή οικογένεια. Στελέχη της οποίας εξακολουθούν και τώρα να ασκούν διοίκηση στην Περιφέρεια Αττικής υπό τις εντολές των ΣΥΡΙΖΑ – Δούρου, υπηρετώντας το μεγάλο κεφάλαιο, την αντεργατική-αντιλαϊκή πολιτική Ευρωπαϊκής Ένωσης-κυβέρνησης,.

Αφού λοιπόν τους αρέσει να «ξύνονται στη γκλίτσα του τσοπάνη», ας απαντήσουν στο Μαρουσιώτικο λαό:

  1. Πού ήταν τα στελέχη της ΛΑΕ Αμαρουσίου τον Αύγουστο και το Σεπτέμβρη του 2015 και, στη συνέχεια, μετά, τι ασχολίες είχαν και δεν έβγαλαν λέξη όταν συζητούνταν το συγκεκριμένο θέμα στην Οικονομική Επιτροπή και στο Δημοτικό Συμβούλιο; Όταν οι κομμουνιστές δημοτικοί σύμβουλοι και το ταξικό σωματείο παρεμβαίναν και δημόσια ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του ηλεκτροφωτισμού;

Απλά, ήταν  άφαντοι!

  1. Γιατί μέχρι και σήμερα παραμένουν στη δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου, συνεπή υποστηρικτή της αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής, με στέλεχός τους να την εκπροσωπεί επάξια;

«Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ», δεν γίνεται!

  1. Κι’ ακόμη, γιατί διάλεξαν να κάνουν γνωστή την πολιτική τους παρουσία στα δημοτικά πράγματα στο Μαρούσι με μια χυδαία επίθεση κατά του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης Αμαρουσίου;

Ρητορικό το ερώτημα!

Μάταιος ο κόπος τους. Όλοι γνωρίζουν, και στο Μαρούσι, την επίμονη και συνεπή δράση των κομμουνιστών για την υπεράσπιση  των εργατικών, λαϊκών συμφερόντων στα Περιφερειακά και Δημοτικά συμβούλια, αλλά κύρια στο συνδικαλιστικό και λαϊκό κίνημα. Σε αντίθεση με τα στελέχη της ΛΑΕ , που  σε ΓΣΕΕ- ΕΚΑ- Εργατικά Κέντρα- Ομοσπονδίες και Συνδικάτα, πάνε χέρι-χέρι με τις δυνάμεις του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού, ενάντια στα συμφέροντα της εργατικής τάξης, στις ταξικές δυνάμεις και στο ΠΑΜΕ.

Ας βάλουν καλά στο νου τους: Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δε πιάνει! Το ΚΚΕ όπως κάνει εδώ και  100 χρόνια, θα συνεχίσει να παλεύει μαζί με την εργατική τάξη και το λαό, για την ανατροπή του βάρβαρου εκμεταλλευτικού συστήματος, για την εργατική εξουσία, το Σοσιαλισμό-Κομμουνισμό, όσα εμπόδια και αν προσπαθούν να βάλουν, η αστική τάξη και το πολιτικό της  προσωπικό, μεταμφιεσμένο και μη.-

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΛΑΕ, ΚΚΕ, ΜΑΡΟΥΣΙ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΤΟΥΛΗ, ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!