Μαρούσι -Δολοφονία 19χρονου: Επικοινωνία Πατούλη με Διοικητή Αστυνομίας -Τι δήλωσε

  • Απο stergios
  • 18 Μαρτίου 2018 - 15:01
  • Comments Off

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης αμέσως μόλις πληροφορήθηκε το περιστατικό της δολοφονίας ενός νέου σε πλατεία της πόλης, επικοινώνησε με το Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου, όπου κι ενημερώθηκε για όλες τις πτυχές του περιστατικού.

Εξέφρασε την πλήρη εμπιστοσύνη του προς το αστυνομικό προσωπικό για την πλήρη διαλεύκανση του γεγονότος. Επισήμανε την ανάγκη να ενισχυθεί με επιπλέον προσωπικό το τοπικό αστυνομικό τμήμα, το οποίο μέχρι σήμερα επιτελεί με επιτυχία το δύσκολο έργο του, παρά το γεγονός ότι είναι υποστελεχωμένο.

Με αφορμή το περιστατικό, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Το Μαρουσι είναι μια φιλόξενη κι ασφαλής πόλη και το συγκεκριμένο περιστατικό αποτελεί μεμονωμένη περίπτωση, που δεν αλλοιώνει τη φυσιογνωμία του προαστίου μας. Έχω εμπιστοσύνη στην ικανότητα του αστυνομικού προσωπικού που χειρίζεται την υπόθεση ότι σύντομα οι δράστες θα συλληφθούν. Ταυτόχρονα όμως αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω για μια ακόμη φορά από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, να ενισχύσει με πρόσθετο προσωπικό το τοπικό αστυνομικό τμήμα, γιατί επιτελεί ένα δύσκολο έργο, σε έναν μεγάλο Δήμο με ιδιαίτερες απαιτήσεις φύλαξης στόχων.

Ο Δήμος Αμαρουσίου από την πλευρά του στηρίζει με κάθε τρόπο το έργο της ΕΛΑΣ στην πόλη μας, προς όφελος των συμπολιτών μας και την ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας τους».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΛΑΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΟΥΣΙ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 19ΧΡΟΝΟΥ