Μαρκόπουλο: Δωρεάν μαστογραφίες για άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες

Δωρεάν μαστογραφίες προσφέρει σε άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες ο δήμος Μαρκοπούλοι στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ενημέρωσης και Πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού, σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας.

Ο δήμος Μαρκοπούλου, «έκλεισε» τον ψηφιακό μαστογράφο του Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι», την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016.

Το Πρόγραμμα Δωρεάν Μαστογραφικού Ελέγχου, αφορά ανασφάλιστες και άπορες γυναίκες ηλικίας 40 έως 69 ετών, οι οποίες δεν έχουν ιστορικό καρκίνου του μαστού και δεν έχουν υποβληθεί σε μαστογραφία τους τελευταίους 12 μήνες.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους μέχρι την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016, στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μαρκοπούλου (οδ. Χρ. Μεθενίτη 7, 2ος όροφος), εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την αίτηση συμμετοχής, είναι τα εξής:

  1. Αντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.
  2. Εκκαθαριστικό Σημείωμα Εφορίας, με ετήσιο ατομικό εισόδημα έως 6.000 Ευρώ και έως 12.000 Ευρώ οικογενειακό, προσαυξανόμενο κατά 1.000 Ευρώ για κάθε παιδί.
  3. Βιβλιάριο Απορίας (εφόσον υπάρχει) ή Απόφαση Ανασφαλίστου ( Ν.4368/2016)
  4. Αντίγραφο της σελίδας θεώρησης, όσων γυναικών το βιβλιάριο υγείας έχει λήξει.

Πληροφορίες:

Βασιλική Σταύρου, Κοινωνική Λειτουργός, Τηλ. 22990 20174.

Μαρία Κιμπιζή, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας, τηλ. 697 7786089.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!