Categories: Δήμοι

Μαρίνα Πατούλη: Ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητα της για δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης

Η Μαρίνα Πατούλη γνωστοποίησε την πρόθεση της να «κατέβει» υποψήφια δήμαρχος  Λυκόβρυσης- Πεύκης στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Στις προηγούμενες εκλογές η κ. Πατούλη εξελέγη δημοτική σύμβουλος του δήμου Αμαρουσίου. Η κ. Πατούλη έρχεται να διεκδικήσει το δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης, αφού ο επί οχτώ χρόνια δήμαρχος της περιοχής, Τάσος Μαυρίδης, έχει ανακοινώσει ότι δεν θα διεκδικήσει την επανεκλογή του και προσβλέπει στην στήριξη του πρώην δημάρχων αλλά και μέρος των συνεργατών του.

Σε αυτό το μήκος κύματος η κ. Πατούλη με ανακοίνωση της, που δημοσιοποιεί τις προθέσεις της, αναφέρει:

“Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης, βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή. Πρέπει να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο βαθμό τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά μας. Να χτίσουμε πάνω στα θετικά πεπραγμένα της σημερινής Δημοτικής Αρχής, αλλά και να προχωρήσουμε σε σημαντικές αλλαγές. Να σχεδιάσουμε ολοκληρωμένα, ώστε να διασφαλίσουμε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στο Δήμο μας, καλύτερη καθημερινότητα, καλύτερη ποιότητα ζωής για όλες και όλους μας.

Οι συζητήσεις μου με δημότες, αλλά και με στελέχη της αυτοδιοίκησης, με οδήγησαν στην απόφαση να διεκδικήσω την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μου, ως υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Πιστεύω στη συνεργασία, τη σύνθεση, την ενότητα, τη συστηματική δουλειά, τη σταθερή παρουσία δίπλα σε κάθε δημότη. Αποδίδω μεγάλη σημασία στο να ξεπεράσουμε τεχνητές διαχωριστικές γραμμές και κομματικές «ταμπέλλες». Στο να συνθέσουμε, μέσα από διάλογο, μέσα από θέσεις και αντιθέσεις. Στο να αποκτήσει ο Δήμος μας ενιαία ταυτότητα. Οι συμπολίτισσες και οι συμπολίτες μου στη Λυκόβρυση και στην Πεύκη, με γνωρίζουν χρόνια και με γνωρίζουν καλά. Γνωρίζουν, λοιπόν, ότι εννοώ καθετί που λέω. Ότι θα εργαστώ σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ότι θα είμαι δίπλα τους, όπως ήμουν όλα αυτά τα χρόνια είτε ήμουν δημοτική σύμβουλος, είτε όχι.

Πολύ σύντομα, με τα στελέχη του συνδυασμού μας, θα δώσουμε στη δημοσιότητα την Ιδρυτική μας Διακήρυξη, όπου θα παρουσιάσουμε τις βασικές μας προτάσεις για τον Δήμο μας και τις παρεμβάσεις και δράσεις που είναι απαραίτητες για να πετύχουμε. Από την πλήρη αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων έως την αναβάθμιση των υπηρεσιών καθαριότητας και από τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, έως την παροχή πλήρως ψηφιοποιημένων υπηρεσιών στους δημότες.

Στη Λυκόβρυση και στην Πεύκη, στο Δήμο μας, σε όλες και όλους εμάς, αξίζουν ακόμα περισσότερα και ακόμα καλύτερα. Ενωμένοι, θα πετύχουμε”.

Comments are closed.


Recent Posts

Viral: Με ποια κίνηση μπορείς να πείθεις τους πάντες

Viral: Το να πείσεις κάποιον να ακολουθήσει τον τρόπο σκέψης σου, είναι μια καλή πρόκληση, δεδομένου ότι μπορεί να σε…

54 λεπτά ago

Αυτά τα ζώδια που ζηλεύουν παράφορα

Όλα τα ζώδια ζηλεύουν, αλλά ορισμένα... σκάνε από τη ζήλια τους. Δεν αντέχουν καθόλου. Ποια ζώδια είναι αυτά; Κριός Ο…

4 ώρες ago

Ανατροπή: To προγραμματισμένο σεξ είναι 100 φορές καλύτερο

Σεξ: Δεν είναι ακραίος ο ισχυρισμός, πως αρκετοί από εμάς δεν θα μπορούσαμε να λειτουργήσουμε σωστά στην καθημερινότητά μας εάν…

6 ώρες ago

Νενέκος: O «Εφιάλτης» της Επανάστασης του 1821

Ο Δημήτρης Νενέκος, ο Αχαιός οπλαρχηγός που προσκύνησε τον Ιμπραήμ, έμεινε στην ιστορία για την προδοσία του απέναντι στους Επαναστάτες…

8 ώρες ago

25η Μαρτίου: Η ιστορία της ελληνικής σημαίας

Το ιερότερο σύμβολο του Έθνους μας, η ελληνική σημαία, περικλείει στις πτυχές της τους αγώνες των Ελλήνων, εκφράζοντας εθνική ενότητα,…

10 ώρες ago

Ακρίβεια: Τα πέντε καθημερινά προϊόντα που πληρώνουμε χρυσάφι

Τι κι αν ο πληθωρισμός έπεσε στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων 14 μηνών, οι καταναλωτές στην Ελλάδα συνεχίζουν να πληρώνουν…

11 ώρες ago