μαρίνα-πατούλη-ανακοίνωσε-επίσημα-τη-891705
ΔΗΜΟΙ | 25.11.2022 | 12:54

Μαρίνα Πατούλη: Ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητα της για δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης

Η Μαρίνα Πατούλη γνωστοποίησε την πρόθεση της να «κατέβει» υποψήφια δήμαρχος  Λυκόβρυσης- Πεύκης στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Στις προηγούμενες εκλογές η κ. Πατούλη εξελέγη δημοτική σύμβουλος του δήμου Αμαρουσίου. Η κ. Πατούλη έρχεται να διεκδικήσει το δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης, αφού ο επί οχτώ χρόνια δήμαρχος της περιοχής, Τάσος Μαυρίδης, έχει ανακοινώσει ότι δεν θα διεκδικήσει την επανεκλογή του και προσβλέπει στην στήριξη του πρώην δημάρχων αλλά και μέρος των συνεργατών του.

Σε αυτό το μήκος κύματος η κ. Πατούλη με ανακοίνωση της, που δημοσιοποιεί τις προθέσεις της, αναφέρει:

“Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης, βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή. Πρέπει να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο βαθμό τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά μας. Να χτίσουμε πάνω στα θετικά πεπραγμένα της σημερινής Δημοτικής Αρχής, αλλά και να προχωρήσουμε σε σημαντικές αλλαγές. Να σχεδιάσουμε ολοκληρωμένα, ώστε να διασφαλίσουμε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στο Δήμο μας, καλύτερη καθημερινότητα, καλύτερη ποιότητα ζωής για όλες και όλους μας.

Οι συζητήσεις μου με δημότες, αλλά και με στελέχη της αυτοδιοίκησης, με οδήγησαν στην απόφαση να διεκδικήσω την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μου, ως υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Πιστεύω στη συνεργασία, τη σύνθεση, την ενότητα, τη συστηματική δουλειά, τη σταθερή παρουσία δίπλα σε κάθε δημότη. Αποδίδω μεγάλη σημασία στο να ξεπεράσουμε τεχνητές διαχωριστικές γραμμές και κομματικές «ταμπέλλες». Στο να συνθέσουμε, μέσα από διάλογο, μέσα από θέσεις και αντιθέσεις. Στο να αποκτήσει ο Δήμος μας ενιαία ταυτότητα. Οι συμπολίτισσες και οι συμπολίτες μου στη Λυκόβρυση και στην Πεύκη, με γνωρίζουν χρόνια και με γνωρίζουν καλά. Γνωρίζουν, λοιπόν, ότι εννοώ καθετί που λέω. Ότι θα εργαστώ σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ότι θα είμαι δίπλα τους, όπως ήμουν όλα αυτά τα χρόνια είτε ήμουν δημοτική σύμβουλος, είτε όχι.

Πολύ σύντομα, με τα στελέχη του συνδυασμού μας, θα δώσουμε στη δημοσιότητα την Ιδρυτική μας Διακήρυξη, όπου θα παρουσιάσουμε τις βασικές μας προτάσεις για τον Δήμο μας και τις παρεμβάσεις και δράσεις που είναι απαραίτητες για να πετύχουμε. Από την πλήρη αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων έως την αναβάθμιση των υπηρεσιών καθαριότητας και από τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, έως την παροχή πλήρως ψηφιοποιημένων υπηρεσιών στους δημότες.

Στη Λυκόβρυση και στην Πεύκη, στο Δήμο μας, σε όλες και όλους εμάς, αξίζουν ακόμα περισσότερα και ακόμα καλύτερα. Ενωμένοι, θα πετύχουμε”.