Μαραθώνας: Καταρρέει η δημοτική αρχή Ψινάκη -Σύμβουλοι ζητούν την παραίτησή του

  • Απο stergios
  • 30 Ιουλίου 2018 - 12:52
  • Comments Off

Την… πόρτα της εξόδου δείχνουν στον δήμαρχο Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη, οι δημοτικοί σύμβουλοι της πόλης. Σύμφωνα με πληροφορίες, την άμεση παραίτηση Ψινάκη ζητάνε μέχρι τώρα τα 20 από τα 33 μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Μάλιστα συλλέγονται υπογραφές των δημοτικών συμβούλων προκειμένου να συνεδριάσει εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο.

Στην έκτακτη συνεδρίαση θα ζητηθεί από τον δήμαρχο-celebrity να παραιτηθεί. Το πράγμα βέβαια μπορεί να αποδειχτεί περίπλοκο αφού ο νόμος δεν προβλέπει διαδικασία αποπομπής, σε περίπτωση που ο κ. Ψινάκης δεν προτίθεται να παραιτηθεί.

Ο κ. Ψινάκης έχει προκαλέσει την αγανάκτηση της τοπικής κοινωνίας αλλά και γενικά της κοινής γνώμης λόγω της προκλητικής αδιαφορίας με την οποία αντιμετώπισε την τραγωδία στον δήμο του. Τις προηγούμενες μέρες είχαν παραιτηθεί δύο αντιδήμαρχοί του και ανεξαρτητοποιήθηκε μία δημοτική σύμβουλος.

Συγκεκριμένα, πρώτη έλαβε χώρα η on-air παραίτηση της αντιδημάρχου, Δήμητρας Λαμπαρού, για λόγους ευθιξίας, ακολούθησε η δεύτερη παραίτηση, του αντιδήμαρχου Ανάπτυξης και Έργων, Βασίλης Τσουπρά, και στη συνέχεια υπήρξε η ανεξαρτητοποίηση της συμβούλου της παράταξης Ψινάκη, Αναστασίας Παππά.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΗΛΙΑΣ ΨΙΝΑΚΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΑΜΠΑΡΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΟΥΠΡΑΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΠΠΑ, ΠΑΡΑΙΤΗΤΗΣΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!