Λύθηκε το πρόβλημα της μεταφοράς νερού στην Αίγινα

Λύθηκε τελικά το πρόβλημα της μεταφοράς νερού στην Αίγινα αφού ο πρωθυπουργός έδωσε το πράσινο φως στον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη να προχωρήσει σε επίταξη τους υδρομεταφορείς.

Aναλυτικά, όπως αναφερεται σε σχετική ανακοίνωση του ΥΠ.ΕΣ. «για τον ανοικτό εκβιασμό των υδρομεταφορέων να σταματήσουν την υδροδότηση του νησιού θέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία και την ασφάλεια των κατοίκων και τουριστών του νησιού ενημερώθηκε ο Πρωθυπουργός ο οποίος εξουσιοδότησε τον Υπουργό Εσωτερικών να προχωρήσει στην επίταξη τους»

Μετά από αυτήν την εξέλιξη οι υδρομεταφορείς δεσμεύτηκαν ενώπιον του εισαγγελέα Πειραιά κ. Νικόλαου Ποιμενίδη και του Δημάρχου Αίγινας κ. Θεοδοσίου Σακιώτη ότι θα συνεχίσουν την ομαλή υδροδότηση του νησιού.

Ο Υπουργός Εσωτερικών είχε από την πρώτη στιγμή ζητήσει την παρέμβαση της δικαιοσύνης ενώ σε συνεργασία με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας μπήκε σε άμεση ετοιμότητα υδροφόρα του Πολεμικού Ναυτικού προκειμένου να μην δημιουργηθεί οποιοδήποτε πρόβλημα στην υδροδότηση της Αίγινας.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΝΕΡΟ, ΑΙΓΙΝΑ, ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ, ΕΠΙΤΑΞΗ, ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!