Λυκόβρυση: Έκλεισε παράνομη χωματερή μετά την έφοδο των ελεγκτών Υγείας - Aftodioikisi.gr
Κυριακή
17
Οκτώβριος
Back

Λυκόβρυση: Έκλεισε παράνομη χωματερή μετά την έφοδο των ελεγκτών Υγείας

Σαββατοκύριακο «έκλεισε» ο δήμαρχος Πεύκης-Λυκόβρυσης Δημήτρης Φωκιανός την παράνομη χωματερή που είχε δημιουργήσει στον χώρο τού κλειστού γυμναστηρίου Λυκόβρυσης, μετά την επέμβαση των επιθεωρητών Δημόσιας Υγιεινής, που του έκαναν συστάσεις.

Όπως αποκαλύπτει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και πρώην δήμαρχος Πεύκης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος τα φορτηγά του δήμου «έπιασαν νύχτα δουλειά και μέσα στο Σαββατοκύριακο άρχισαν να μεταφέρουν προς την επίσημη χωματερή των Άνω Λιοσίων το… υλικό που είχε αποθηκευτεί παράνομα στη Λυκόβρυση».

Σύμφωνα με τον πρώην δήμαρχο Πεύκης, οι επιθεωρητές «έμειναν άφωνοι από τις εικόνες που αντίκρισαν. Κατέγραψαν τα πάντα και ζήτησαν την άμεση απομάκρυνση και των σκουπιδιών και των εύφλεκτων υλικών που απειλούν την ευρύτερη περιοχή, αφού πέρα από τον κίνδυνο για τη δημόσια υγεία υπάρχει και μεγάλος κίνδυνος πυρκαγιάς».

«Οι δικαιολογίες που άκουσαν από τους ανθρώπους του δημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης ήταν παιδαριώδεις. Τι μπορούσαν να πούνε “ότι ο γιατρός δήμαρχος της πόλης αδιαφορεί συστηματικά για τη δημόσια υγεία;”», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο Γ. Θεοδωρακόπουλος και σημειώνει: «Είναι ανεπίτρεπτο ο δήμαρχος να μην σέβεται ούτε νόμους ούτε τίποτα και να λειτουργεί παράνομη χωματερή μέσα στην πόλη».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!