Λέσβος: Επανέρχεται ως δημοτική σύμβουλος η Α. Βαμβουρέλλη

Δεκτή έκανε η γενική γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου την προσφυγή της δημοτικής συμβούλου Λέσβου Ανθούλας Βαμβουρέλλη κατά της απόφασης του δημάρχου Δημήτρη Βουνάτσου που αφορούσε την αποδοχή της παραίτησης της. Η κατατεθείσα προσφυγή ασκήθηκε εμπρόθεσμα και νομότυπα ενώπιον της τυπηρεσίας και εξετάστηκε σύμφωνα με τα όσα ορίζει ο νόμος.

Στο σκεπτικό της απόφασης, αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι από τα προσκομιζόμενα στοιχεία του φακέλου της υπόθεσης προκύπτει ότι η αποδοχή της παραίτησης της προσφεύγουσας δεν είχε συντελεστεί πριν την 1-12-2012, όπου και δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο «Πρόγραμμα Διαύγεια» η προσβαλλόμενη απόφαση του δημάρχου.

Στο αιτιολογικόδ επίσηςδ της απόφασης αναφέρεται ότι «επειδή μέχρι να γίνει δεκτή η παραίτηση δημοτικού συμβούλου, η παραίτηση δεν είναι οριστική και εκτελεστή και επομένως δύναται ο παραιτηθείς να ανακαλέσει την παραίτηση του, η οποία μετά την ανάκληση θεωρείται ότι ουδέποτε υποβλήθηκε και δε συνεπάγεται κανένα έννομο αποτέλεσμα».

Ως εκ τούτου η κ. Βαμβουρέλλη επανέρχεται και πάλι στα καθήκοντα της ως δημοτική σύμβουλος.

 

Διαβάστε επίσης:
Διαλύεται η παράταξη Βουνάτσου – Ένας ένας αποχωρούν οι δημοτικοί σύμβουλοι του

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΡΟΣΦΥΓΗ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΒΟΥΝΑΤΣΟΣ, ΒΑΜΒΟΥΡΕΛΛΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!