Λέσβος: Αναβάθμιση δικτύων ύδρευσης

 Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, υπέγραψε  σήμερα με την ανάδοχο εργοληπτική εταιρία ΠΡΑΞΙΣ Α.Τ.Ε., τη σύμβαση εκτέλεσης έργου με τίτλο: «Εξωτερικό Δίκτυο Ύδρευσης και Δίκτυο Μεταφοράς από τη Δεξαμενή Δ του πρ. Δήμου Καλλονής, προς τους Οικισμούς του Δήμου», ύψους 1.396.579,88 ΕΥΡΩ (με Φ.Π.Α.).

Σύμφωνα με τη σύμβαση που υπογράφηκε τα το έργο , θα έχει ολοκληρωθεί σε 1,5 χρόνο περίπου.

Με το εν λόγω έργο, που μπαίνει πλέον στη φάση της υλοποίησης, γίνεται η κατασκευή του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης των οικισμών του Λεκανοπεδίου της Καλλονής από τις γεωτρήσεις υδροδότες, μέχρι την υφιστάμενη δεξαμενή Δ της Καλλονής και εν συνεχεία του δικτύου μεταφοράς από τη δεξαμενή Δ, προς τους οικισμούς Καλλονής, Αρίσβης, Κεραμίου, Σκάλας Καλλονής και Δαφίων.

«Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο υποδομής, που αναβαθμίζει την ποιότητα και την επάρκεια νερού, ενώ αντιμετωπίζει και τα προβλήματα ύδρευσης που υπήρχαν μέχρι σήμερα», δήλωσε σχετικά, ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος. 

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ, ΣΥΜΒΑΣΗ, ΚΑΛΛΟΝΗ, ΥΔΡΕΥΣΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!