Λευκάδα: Τι απαντά ο δήμος σε δημοσίευμα για το Πόρτο Κατσίκι

Απάντηση στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Λευκαδίτικος Λόγος» (φύλλο 16ης Δεκεμβρίου 2016) έδωσε ο δήμος Λευκάδας, προκειμένου, όπως αναφέρει, «να ενημερωθούν σωστά οι συμπολίτες μας και ο συντάκτης της στήλης «Πολιτικολογίες» της εφημερίδας». Συγκεκριμένα, αναφέρεται:

«Το Μάρτιο 2015 με πρωτοβουλία του Δήμου Λευκάδας ο Πρόεδρος του Ο.Α.Σ.Π., καθηγητής κ. Ευθύμης Λέκκας και συνεργάτες του, συνοδευόμενοι από τον Δήμαρχο, τον Αντιπεριφερειάρχη και τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας  επισκέφθηκαν το Πόρτο Κατσίκι για να μελετήσουν το φαινόμενο των κατολισθήσεων. Το αμέσως επόμενο διάστημα ο κ. Λέκκας συνέταξε αφιλοκερδώς και υπέβαλλε αναλυτική έκθεση στην οποία αναφέρονταν οι ενέργειες που έπρεπε να γίνουν και τα μέτρα που έπρεπε να ληφθούν για την ασφάλεια των επισκεπτών.

Ο Δήμος Λευκάδας σε συνεργασία με την Π.Ε. Λευκάδας υλοποίησαν τις προτάσεις του κ. Λέκκα οι οποίες, όπως αποδείχθηκε με το σεισμό της 17ης Νοεμβρίου 2015, ήταν απόλυτα ορθές.

Καμία λίστα πληρωμών δεν υπάρχει και κανένα ποσό δεν έχει καταβληθεί από την παρούσα Δημοτική Αρχή στον Ο.Α.Σ.Π. ή στον κ. Λέκκα, τον οποίο ευχαριστούμε και πάλι δημόσια για την τεχνική βοήθεια που διαχρονικά προσφέρει στο Δήμο μας».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ, ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ, ΠΟΡΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!