ΛΑΣΥ Πεντέλης: Θα συνεχίσουμε να είμαστε η μοναδική αντιπολίτευση στο ΔΣ

«Η θέση μας για το β’ γύρο είναι καθαρή, τα κριτήρια δεν αλλάζουν από Κυριακή σε Κυριακή. Οι γνωστές διαδόσεις περί στήριξης μας στον ένα ή στον άλλο υποψήφιο δε μας αγγίζουν.» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του β γύρου των εκλογών στο Δήμο Πεντέλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης χαιρετίζει όσους αψήφησαν τα ψεύτικα δίπολα και τις επίπλαστες διαχωριστικές γραμμές, όσους στήριξαν το ψηφοδέλτιο μας. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε όσες και όσους συμπαρατάχτηκαν με το ΚΚΕ και έδωσαν μαζί μας τη μάχη για να δοθεί ενιαία απάντηση σε ΕΕ, κυβερνήσεις και αντιλαϊκές δημοτικές αρχές. Αυτή η συμπόρευση, όπως επίσης και η νεανική ψήφος στα κόκκινα ψηφοδέλτια, αποτελούν πολύτιμη παρακαταθήκη για τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας.

Ανεξάρτητα από τις αναδιατάξεις στο πολιτικό σκηνικό, ανεξάρτητα από το ποιος θα εκλεγεί Δήμαρχος, τα σοβαρά λαϊκά προβλήματα παραμένουν, το ίδιο και όλοι οι παράγοντες που τα προκαλούν. Φορομπηχτική πολιτική, ανταποδοτικότητα, εργολαβίες, ιδιωτικοποιήσεις, ελαστικές σχέσεις εργασίας, προτεραιότητα στις ανάγκες του κεφαλαίου σε βάρος των λαϊκών δικαιωμάτων και αναγκών θα είναι εδώ. Απέναντι σε αυτήν την πολιτική η Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης θα συνεχίσει να είναι η μοναδική αντιπολίτευση μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο. Δεσμευόμαστε να προχωρήσουμε μπροστά, πιο δυναμικά, πιο αποφασιστικά στο πλευρό του λαού.

Η θέση μας για το β’ γύρο είναι καθαρή, τα κριτήρια δεν αλλάζουν από Κυριακή σε Κυριακή. Οι γνωστές διαδόσεις περί στήριξης μας στον ένα ή στον άλλο υποψήφιο δε μας αγγίζουν. Στις δυνάμεις και τους συνδυασμούς που καταγγέλλαμε ως σήμερα για το μερίδιο ευθύνης τους στη σημερινή βαρβαρότητα που βιώνουμε, για τη στήριξη τους στην ΕΕ, δε θα ανακαλύψουμε ξαφνικά φιλολαϊκές θέσεις, δε θα παραγράψουμε τις ουσιαστικές διαφορές μας. Άλλωστε η λογική του μικρότερου κακού ξέρουμε πως οδηγεί πάντα στο μεγαλύτερο. Με τα ίδια κριτήρια που καλέσαμε τον κόσμο να φτάσει στην κάλπη με το γαρύφαλλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Πεντέλης στον πρώτο γύρο, καλούμε τους συμπολίτες μας να ρίξουν πάλι τα ψηφοδέλτια με τα γαρύφαλλα του ασυμβίβαστου αγώνα και στο δεύτερο γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών. Να ακυρώσουν τα ψευτοδίπολα!

Καλούμε όλους όσους μας στήριξαν, όσους συμπορεύτηκαν μαζί μας να συνεχίσουμε μαζί  για την ενίσχυση του ΚΚΕ στις εκλογές της 7η Ιούλη. Να μην επιτρέψουμε να περάσει το κλίμα συγκατάθεσης στην αντιλαϊκή πολιτική. Να βρεθούμε πανέτοιμοι και αποφασισμένοι μπροστά στη μάχη των βουλευτικών εκλογών για να βγει ισχυρή η φωνή της διεκδίκησης, της αντεπίθεσης, για να υπάρχει σταθερή και αποφασισμένη δύναμη υπεράσπισης των λαϊκών συμφερόντων την επόμενη μέρα.»

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019, Β ΓΥΡΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!