Λασκαρίδης: Ο δήμος Καλλιθέας ψηφοθηρεί με τσάμπα κρουαζιέρες σε ΚΑΠΗ

Την αδράνεια της δημοτικής Αρχής Καλλιθέας σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στη μαρίνα του δήμου σημειώνει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΤΩΡΑ» Καλλιθέας, τονίζοντας ότι αντί να αποκατασταθεί η σημερινή δραματική κατάσταση, με τις ευλογίες του δήμου, προχωρά «σ’ ένα πρωτοφανές ρεσιτάλ ρουσφετολογικής αντίληψης και άκρατης ψηφοθηρίας».

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα Λάζαρος Λασκαρίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Δραματική εξακολουθεί να παραμένει η κατάσταση στη μαρίνα Καλλιθέας, σχεδόν τρία χρόνια μετά την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου από τη σημερινή δημοτική αρχή.

Οι «προύχοντες» της περιοχής αρνούνται να καταβάλουν στον Δήμο τα χρήματα που υποχρεούνται και το καθεστώς τους ζει και βασιλεύει. Κι η διοίκηση κωφεύει…

Την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, οι διοικούντες τον Δήμο, προχωρώντας  σ’ ένα πρωτοφανές ρεσιτάλ ρουσφετολογικής αντίληψης και άκρατης ψηφοθηρίας, στέλνουν καθ’ ομάδες (50 ατόμων) μέλη των ΚΑΠΗ σε κρουαζιέρες με το ημερόπλοιο που έχει εγκαταστήσει εκεί.

Η διαδικασία αυτή γίνεται με άκρα μυστικότητα και τις επιλογές των ατόμων που απολαμβάνουν το προνόμιο κάνει η διοίκηση κι όχι όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ, όπως έπρεπε!

Για την όλη αυτή διαδικασία που χωρίζει τους απόμαχους της δουλειάς στην Καλλιθέα σε πολίτες δύο κατηγοριών, παραδίδουμε στην κρίση του λαού της πόλης:

-Τον δήμαρχο Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο

-Την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Άννα Γιαννακού-Πάσχου

-Τον εντεταλμένο σύμβουλο στο 1ο και 4ο ΚΑΠΗ Βαγγέλη Ανδρεάδη

-Την εντεταλμένη σύμβουλο στο 2ο και 3ο ΚΑΠΗ Ελένη Ζαφειράκη.

Κι απαιτούμε άμεσα εξηγήσεις από τα συγκεκριμένα πρόσωπα!»

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ, ΚΑΠΗ, ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ, ΨΗΦΟΘΗΡΕΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!