Λάρισα: Συνεχίζονται οι δωρεάν εξετάσεις σε άπορους και ανασφάλιστους

Η πλατεία ΑΤΑ της Λάρισας, θα είναι η επόμενη στάση των κινητών μονάδων υγείας, για την συνέχιση του προγράμματος παροχής δωρεάν εξετάσεων σε άπορους και ανασφάλιστους, που υλοποιείται από την 5η Υγειονομική Περιφέρεια (Υ.ΠΕ.) και την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας.

Οι κινητές μονάδες θα βρίσκονται στην Πλατεία ΑΤΑ (Ηρώων Πολυτεχνείου & Αγιάς) για το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 7 Μαρτίου έως και Παρασκευή 18 Μαρτίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλ. 6982863327 τις εργάσιμες ημέρες εκτός Σαββάτου, Κυριακής, και Επισήμων Αργιών, προκειμένου να κλείσουν ραντεβού για όποια από τις παρακάτω εξετάσεις επιθυμούν.

Μαστογραφία: Απευθύνεται σε γυναίκες ηλικίας 40 – 69 ετών οι οποίες είτε δεν έχουν υποβληθεί ποτέ στην εξέταση, είτε η προηγούμενη έχει γίνει τουλάχιστον 12 μήνες νωρίτερα. Η εξέταση δεν θα πραγματοποιείται σε γυναίκες που πάσχουν ήδη από καρκίνο του μαστού.

Μέτρηση οστικής μάζας: Αφορά κυρίως γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση και άνδρες άνω των 60 ετών.

Έλεγχος αναπνευστικής λειτουργίας: Σπειρομέτρηση σε καπνιστές/στριες άνω των 40 ετών.

Βιοχημικές εξετάσεις: Προϋπόθεση οι προηγούμενες να έχουν γίνει τουλάχιστον 12 μήνες νωρίτερα.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε να υλοποιείται με μεγάλη επιτυχία, στις 8 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει έως τις 8 Απριλίου 2016, ενώ μέχρι τις 3-3-2016 έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 650 εξετάσεις

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΔΩΡΕΑΝ, ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ, ΑΠΟΡΟΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!