Λαός και… Κολωνάκι στο πρωτοχρονιάτικο γεύμα του Δ. Αθηναίων - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
26
Νοέμβριος
Back

Λαός και… Κολωνάκι στο πρωτοχρονιάτικο γεύμα του Δ. Αθηναίων

600 Αθηναίοι όλων των κοινωνικών τάξεων που τους έχει πλήξει η οικονομική κρίση είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο σημερινό πρωτοχρονιάτικο γεύμα που διοργάνωσε κι φέτος ο Δήμος Αθηναίων στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Ρουφ.

Πρόκειται για συμπολίτες μας που διαμένουν ακόμη και σε ακριβές περιοχές της Αθήνας οπως το Κολωνάκι οι οποίοι, όπως δηλώνουν, αν και διαθέτουν ακίνητη περιουσία δεν έχουν τη δυνατότητα να τη ρευστοποιήσουν, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ψωνίζουν στο super market και να εξασφαλίσουν ούτε ένα πιάτο φαί!

«Οι πόρτες του δήμου είναι ανοιχτές έτσι ώστε αυτή τη μέρα όλοι μαζί να φάμε, να γιορτάσουμε, με ελπίδα και αισιοδοξία. Το ξέρουμε ότι η χρονιά που έρχεται δεν θα είναι εύκολη αλλά αυτό μας κινητοποιεί για μεγαλύτερη προσπάθεια στο πεδίο όχι μόνο της κοινωνικής αλληλεγγύης αλλά γενικότερα στην αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής στη πόλη μας», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, που βρέθηκε δίπλα στους ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια.

Σχετικά

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΥΣ, ΕΚΚΛΗΣΙΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!