Λαϊκή Συσπείρωση Αθήνας: Διεκδικούμε τη μείωση των δημοτικών τελών στα θέατρα 

Τη μείωση των δημοτικών τελών στα θέατρα της Αθήνας διεκδικούν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης με επιστολή τους στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, στηρίζοντας σχετική έκκληση θεάτρων της Αθήνας.

Στην επιστολή τους αναφέρουν:

«στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Αθήνας θα θέσουμε, στην προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση, την έκκληση θεάτρων της Αθήνας για μείωση των Δημοτικών τελών των θεάτρων τους για όσο λειτουργούν με μειωμένο αριθμό θεατών ή είναι κλειστά, λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας. Ιδιαίτερα πλήττονται τα μικρά θέατρα της Αθήνας τα οποία, λόγω και αυτών των μέτρων, αδυνατούν να καλύψουν τα έξοδα λειτουργίας τους (ενοίκια, λειτουργικά έξοδα, δημοτικά τέλη). Σας κοινοποιούμε την επιστολή θεάτρων της Αθήνας προς το Δήμαρχο Αθηναίων για τη λήψη σχετικών μέτρων μείωσης των δημοτικών τελών.»

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΘΗΝΑΣ, ΘΕΑΤΡΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!