«Λαϊκή Συσπείρωση» Δ. Αθήνας: Στηρίζουμε την απεργία των εργαζομένων καθαριότητας -Φέρνει αποτελέσματα

Η απεργία των εργαζομένων στην καθαριότητα, είναι επιβεβλημενη και τη στηρίζουμε, σημειώνει με ανακοίνωση της, η δημοτική παράταξη «Λαϊκή Συσπέιρωση» του δήμου Αθηναίων. Είναι χαρακτηριστικό ότι με αφορμή την εξαγγελία της απεργίας, σημειώνει με ανακοίνωση της, η παράταξη, μόλις χτες η Οικονομική Επιτροπή αποφάσισε την προμήθεια, με κατ’ επείγουσες διαδικασίες, των ειδών υγιεινής και ασφάλειας για τους εργαζόμενους.

Θεωρούμε ότι από αυτά τα μέτρα προστασίας δεν θα εξαιρεθεί το Πράσινο, γιατί και στο Πράσινο είναι απαραίτητα και αναγκαία. Είναι θετικό που η ΚΥΑ γι’ αυτά τα μέτρα εντάσσει τους εργαζόμενους ανεξάρτητα από την εργασιακή τους σχέση (μόνιμοι, αορίστου κ.λπ.). Με αυτή την έννοια, στηρίζουμε την απεργιακή κινητοποίηση. Και τα υπόλοιπα αιτήματα των εργαζομένων πρέπει να αντιμετωπιστούν θετικά από την πλευρά της δημοτικής αρχής.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!