λαγκαδάς-ολοκληρώθηκαν-οι-ενημερωτι-265014
ΔΗΜΟΙ | 05.03.2013 | 15:03

Λαγκαδάς: Ολοκληρώθηκαν οι ενημερωτικές ημερίδες για τα ιδιωτικά έργα

Με χαρακτηριστικό τη μεγάλη συμμετοχή των ενδιαφερομένων δημοτών, ολοκληρώθηκε ο κύκλος ενημέρωσης για την 2η Προκήρυξη Ιδιωτικών Έργων (ΟΠΑΑΧ) στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Λαγκαδά.

Οι ημερίδες πραγματοποιήθηκαν στις έδρες των Δ.Ε. Σοχού, Λαχανά, Καλινδοίων και Βερτίσκου, σε διοργάνωση του Δήμου Λαγκαδά σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Εταιρεία Νομού Θεσσαλονίκης (Α.Ν.Ε.Θ.), με θέμα την 2η Προκήρυξη Ιδιωτικών Έργων (τουριστικών και βιοτεχνικών δραστηριοτήτων) του Άξονα 3 του Προγράμματος Τουριστικής Ανάπτυξης 2007-2013.

Επίσης ανακοινώνεται η διοργάνωση της κεντρικής ημερίδας στην πόλη του Λαγκαδά, την Τετάρτη 13 Μαρτίου και ώρα 19:00 μ.μ. στην αίθουσα “Μυγδονία PALACE” των Ιαματικών Λουτρών, στην οποία καλούνται να συμμετέχουν οι ενδιαφερόμενοι Δημότες προκειμένου να ενημερωθούν για τις πρακτικές και τις ευκαιρίες του προγράμματος, καθώς και να εκφράσουν σχετικά ερωτήματα και απορίες τους.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Λαγκαδά και Πρόεδρος της ΑΝΕΘ Γιάννης Αναστασιάδης, στόχος της Διοίκησης είναι η ουσιαστική επικοινωνία και ενημέρωση των Δημοτών, για προγράμματα και προοπτικές που μπορούν να αξιοποιηθούν από τους ίδιους, προς όφελος της επαγγελματικής τους δραστηριότητας.