Κυρίζογλου για ΚΕΔΕ: Νέες δηλώσεις στήριξης από δημάρχους (ονόματα)

Στους 75 αιρετούς Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους έχει ανέλθει ο αριθμός των ατόμων που στηρίζουν την υποψηφιότητα του Λάζαρου Κυρίζογλου, επικεφαλής της Πανελλήνιας Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας, Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας για την Προεδρία της ΚΕΔΕ.

Στον μακρύ κατάλογο των υποστηρικτών προστέθηκαν και οι εξής: Γκοσλιόπουλος Χρήστος, Δήμαρχος Νεστορίου, Μαράκης Βασίλειος, Δήμαρχος Σικίνου, Παπαδοπούλου Ευθαλία, Δήμαρχος Φολέγανδρου, Πασχαλίδης Παναγιώτης, Δήμαρχος Πρεσπών, Λαμπάκης Ευάγγελος, π. Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης-Πρόεδρος ΠΕΔ Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Μελίτος Κωνσταντίνος, π. Δήμαρχος Αμφίπολης-Δημοτικός Σύμβουλος, Πατσουρίδης Παρασκευάς, π. Δήμαρχος Διδυμοτείχου-Δημοτικός Σύμβουλος, Χιωτάκης Νικόλαος, π. Δήμαρχος Κηφισιάς-Μέλος Δ.Σ. ΚΕΔΕ, Τούρλου Ζαμπέτα, μέλος Δ.Σ. ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου, Σιώμος Βλάσιος, Δ.Σ. Πεντέλης, μέλος Εποπτικού Συμβουλίου ΚΕΔΕ.

Το πρωί της Τρίτης 15/10, ο κ. Κυρίζογλου συμμετείχε στην τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν σοβαρά ζητήματα των δήμων που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Σε ότι αφορά την μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων των δήμων στην Τράπεζα της Ελλάδος, ο κ Κυρίζογλου τόνισε ότι η Αυτοδιοίκηση πρέπει να έχει διαχρονική συνέπεια και αξιοπιστία και γι αυτό τάχθηκε κατά της μεταφοράς των πόρων των δήμων στην Τράπεζα της Ελλάδας.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΕΔΕ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΣΤΗΡΙΞΗ, ΚΥΡΙΖΟΓΛΟΥ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!