Κοζάνη: Ο δήμος στηρίζει το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

«Καμία διαδικασία, καμία μελέτη, καμία απόφαση του δήμου δεν καθυστέρησε έστω και για μία ημέρα το έργο της υλοποίησης των υποδομών του πανεπιστημίου» επισημαίνει σε γραπτή του δήλωση ο δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, με αφορμή των όσων είπε ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας πριν από τη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου της περασμένης Δευτέρας.

«Δεν είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω αυτοπροσώπως τις δηλώσεις του, είμαι όμως απολύτως βέβαιος ότι οι δηλώσεις του παρερμηνεύθηκαν», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μαλούτας και τονίζει ότι αντίθετα με το δήμο με τη συμπεριφορά τους άλλες υπηρεσίες επί μήνες καθυστερούσαν τη γνωμοδότηση για το τοπικό ρυμοτομικό. Είναι αυτονόητο, καταλήγει ο δήμαρχος Κοζάνης ότι «μετά την θετική έκβαση της υπόθεσης για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και την Πολυτεχνική Σχολή στην Κοζάνη, θα ενταθούν οι προσπάθειες έγκρισης του τοπικού ρυμοτομικού, που έτσι κι αλλιώς βρίσκεται στην τελική ευθεία, πάντα σε συνεννόηση και συνεργασία με όλους τους τοπικούς φορείς».

Πηγή: ΕΡΤ

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΑΘΗΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!