κοζάνη-έργα-στις-εναλλακτικές-διαδρο-1151263
ΔΗΜΟΙ | 20.03.2023 | 22:16

Κοζάνη: Έργα στις εναλλακτικές διαδρομές μετά το κλείσιμο της γέφυρας Σερβίων

Επί ποδός βρίσκονται οι υπηρεσίες για την ολοκλήρωση των εργασιών στις εναλλακτικές διαδρομές, λόγω του κλεισίματος της γέφυρας Σερβίων, την ώρα που ούτε με jps δεν μπορούν κάτοικοι, διερχόμενοι οδηγοί και επισκέπτες να βρουν την διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσουν, ώστε να φτάσουν στον προορισμό τους, ειδικά όσοι κινούνται εκτός ΠΕ και κατευθύνονται προς Λάρισα και Αθήνα.

Οι εργασίες, τόσο της διαπλάτυνσης, αλλά και της σήμανσης ξεκίνησαν τις προηγούμενες μέρες, ώστε να διευκολύνονται οι οδηγοί, που αναγκάζονται να διέρχονται από επαρχιακούς δρόμους στενούς, από όπου αδυνατούν να περάσουν τα μεγάλα οχήματα.

Τα κλιμάκια της τροχαίας, που βρίσκονται σε σημεία του οδικού δικτύου πραγματοποιούν ελέγχους σε οχήματα και φορτηγά, που θα πρέπει να τηρούν το όριο ταχύτητας των 40χιλ.σε κατοικημένες περιοχές και διερχόμενοι της γέφυρας, ενώ μόνο με ειδική άδεια μπορούν να περνούν τα οχήματα άνω των 40 τόνων.

Κοζάνη: Έργα στις εναλλακτικές διαδρομές μετά το κλείσιμο της γέφυρας Σερβίων

Το Σαββατοκύριακο έγινε η συντήρηση του Επαρχιακού Δικτύου Κοζάνης Αιανής Ρυμνίου Γούλες και Αυλές, όπως δήλωσε στην ΕΡΤ ο προϊστάμενος του τμήματος εκτέλεσης συγκοινωνιακών έργων Π. Ε Κοζάνης, ενώ σήμερα ξεκίνησε η τοποθέτηση των πινακίδων.

Κοζάνη: Έργα στις εναλλακτικές διαδρομές μετά το κλείσιμο της γέφυρας Σερβίων

Παράλληλα, ξεκίνησαν από το πρωί και οι εργασίες διαγραμμίσεων στην επαρχιακή οδό Βαθυλάκκου, Ανατολής, Αμυγδαλιάς, Σπάρτου Καισαρειάς, όπου τοποθετούνται πινακίδες σύμφωνα με τις οδηγίες της τροχαίας.

Εν τω μεταξύ αύριο το πρωί στην Βουλή στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Κρατικής Αρωγής θα συζητηθεί το θέμα των επιπτώσεων από το κλείσιμο της Γέφυρας Σερβίων, ανάλογα και το μέγεθος της ζημιάς, ενώ το ραντεβού στο Υπουργείο Μεταφορών του Περιφερειάρχη των Δημάρχων και των βουλευτών του Νομού έχει καθοριστεί για τις 2 μετά το μεσημέρι.