Κοζάνη -Διαμαρτυρία: Κλειστό το δημαρχείο Βοΐου για τα διόδια στη Σιάτιστα

Το δημαρχείο και όλα τα δημοτικά καταστήματα του Δήμου Βοΐου σήμερα θα παραμείνουν κλειστά, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την έναρξη λειτουργίας των μετωπικών και πλευρικών διοδίων στον κόμβο της Εγνατίας οδού, στη Σιάτιστα.

Ολέθριες οι συνέπειες στην οικονομία της περιοχής!

Η απόφαση για τη διαμαρτυρία του Δήμου ήταν καθολική κι ομόφωνη στο δημοτικό συμβούλιο. Σύμφωνα, δε, με τον δήμαρχο Χρήστο Ζευκλή, ο δήμος έχει ενημερώσει έγκαιρα την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υποδομών, τους βουλευτές της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, αλλά και το Περιφερειακό Συμβούλιο «για τις ολέθριες συνέπειες που θα έχει η εφαρμογή του μέτρου στην οικονομία της περιοχής και στην επιβάρυνση του κόστους ζωής των κατοίκων του ορεινού δήμου».

Κανονικά θα λειτουργήσουν τα ΚΕΠ του Δήμου Βοΐου, ενώ για έκτακτες περιπτώσεις οι δημότες μπορούν να καλούν το 15 801, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΖΑΝΗ, ΔΙΟΔΙΑ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΒΟΙΟΥ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!