Κώστας Μπακογιάννης: Οργή κατοίκων για το φθηνό επικοινωνιακό σόου στα Σεπόλια

Με κινήσεις φτηνού επικοινωνιακό σόου προχώρησε στα Σεπόλια ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης ο οποίο δεν έχασε ευκαιρία να αυτοπροβληθεί με αφορμή τα γυρίσματα της σειράς για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

 Ο δήμαρχος της Αθήνας θυμήθηκε την περιοχή των Σεπολίων τώρα που η εταιρεία παραγωγής έχει στήσει ήδη τα φώτα της. Ωστόσο όταν αυτά σβήσουν αυτό που θα μείνει πίσω είναι το πολύ μικρό ποσοστό πρασίνου ανά κάτοικο, θέμα για το οποίο δεν έχει κάνει κάτι παρά τις εξαγγελίες, και η κακή κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ της περιοχής, με ευθύνη της δημοτικής αρχής.

Ο Κ. Μπακογιάννης έχει ξεχάσει να λύσει βασικά ζητήματα της περιοχής όπως η διευθέτηση των όμβριων υδάτων και η ανάπλαση, ως χώρος πρασίνου, της περιοχής 11 στρεμμάτων του παλιού οινοποιίου ΒΟΤΡΥΣ, και του παλιού εργοστάσιου Κοροπούλη.

Το πρόσκαιρο ενδιαφέρον του δημάρχου για αυτές περιοχές της Αθήνας αποτυπώνεται και στα σχόλια κάτω από σχετική δημοσίευση στο Facebook για την παρουσία του Κ. Μπακογιάννη στα γυρίσματα της σειράς.

Σχόλια στο facebook

πηγή: avgi.gr

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΣΕΠΟΛΙΑ, ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΝΗΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]