Κως: Ενισχύει τη θέση της στο θαλάσσιο τουρισμό

Στο πλαίσιο ενίσχυσης της θέσης της Κω στην αγορά του Θαλάσσιου Τουρισμού, ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού σε συνεργασία με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κω και τη Μαρίνα Κω, θα συμμετάσχουν με ανεξάρτητο περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση Θαλάσσιου Τουρισμού “Posidonia2013” (www.posidoniaseatourism.com), που πραγματοποιείται στην Αθήνα 28 με 29 Μαΐου. Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στη γενικότερη στρατηγική του Δήμου Κω, ανάπτυξης εναλλακτικών μορφών τουρισμού σε ολόκληρο το νησί και ιδιαίτερα του Θαλάσσιου Τουρισμού, που για την φετινή περίοδο τα μηνύματα είναι ιδιαίτερα αισιόδοξα.

Όπως και στην πρώτη έκθεση Posidonia το 2011, το φόρουμ θα αποτελείται από εξειδικευμένες συνεδρίες για την κρουαζιέρα, την ιστιοπλοΐα και την ακτοπλοΐα. Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν στις επιμέρους συνεδρίες για την κρουαζιέρα είναι η ανάπτυξη της βιομηχανίας και οι στρατηγικές ανάπτυξης στην Ανατολική Μεσόγειο, η ευρωπαϊκή ανάπτυξη της αγοράς κρουαζιέρας και της ζήτησης για την περιοχή.

Στις συνεδρίες για το Yachting θα αξιολογηθεί η δυνατότητα οργάνωσης κορυφαίων γεγονότων yachting στην Ελλάδα, οι τρέχουσες ελλείψεις στην Ελλάδα (φορολογία, υποδομές, υπηρεσίες, κλπ.) και οι απαραίτητες λύσεις για να αξιοποιήσει τις πραγματικές δυνατότητές της.

Όσοι επιχειρηματίες από την Κω, τη Νίσυρο και την Αστυπάλαια δραστηριοποιούνται στο χώρο της κρουαζιέρας, της ιστιοπλοΐας, του yachting και γενικότερα του θαλάσσιου τουρισμού, έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενηθούν δωρεάν στο περίπτερο της Κω και να παρουσιάσουν τις υπηρεσίες τους. Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού ([email protected]) και στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΚΩ, ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!