Κως -«Δίεση»: Να αφήσει ο Δήμαρχος την παραπληροφόρηση και να ζητήσει συγγνώμη από τους δημότες

  • Απο stergios
  • 21 Απριλίου 2018 - 14:58
  • Comments Off

«Η συνεχής αναφορά της Δημοτικής Αρχής στο αποτέλεσμα των εκλογών του 2014 δείχνει ότι ο κ. Κυρίτσης και η παράταξη του βρίσκονται, αν όχι εκτός τόπου, σίγουρα εκτός χρόνου, αναπαυμένοι στις δάφνες του παρελθόντος, την ώρα που το νησί παρουσιάζεται σε μαύρο χάλι, ανέτοιμο για τη νέα τουριστική περίοδο», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη «Δίεση», προσθέτοντας :

«Τους ενημερώνουμε ότι βρισκόμαστε στο 2018, ότι διοικούν ήδη 4 χρόνια, ότι οι δικαιολογίες έχουν τελειώσει εδώ και καιρό, ότι η σύγκριση των εξαγγελιών τους με τα πεπραγμένα τους είναι τουλάχιστον απελπιστική, και ότι οι επόμενες εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο του 2019.

Μέχρι τότε, αντί να εκτιμούν τα ποσοστά της παράταξής μας, διαστρεβλώνοντας την αλήθεια και παραπλανώντας συστηματικά τον κόσμο, ας συνεχίσουν αυτό που στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο άρχισαν, δειλά-δειλά, να κάνουν:

Να απολογούνται διά στόματος Δημάρχου, ζητώντας συγγνώμη από τους δημότες.

Η αρχή έγινε με αφορμή την πολυετή παραμέληση του οδικού δικτύου κατά μήκος του νησιού. Δεν φτάνει βέβαια μόνο αυτή η συγγνώμη. Έχουν και άλλες πολλές να πουν.

Είτε αυτές αφορούν στην καταστροφική στάση της Δ.Α σχετικά με τη διαχείριση του Προσφυγικού, είτε στο παραμύθι που πούλησαν σχετικά με την προσέλκυση αεροπορικών εταιριών χαμηλού κόστους, είτε στις υπέρογκες δικαστικές δαπάνες που προκάλεσαν προκειμένου να εκδιώξουν τόσο συνδημότες μας όσο και υπαλλήλους του Δήμου, είτε στην αποτυχημένη απόπειρα να αξιοποιήσουν τη δημοτική περιουσία, είτε στην εσκεμμένη κωλυσιεργία που επέδειξαν για τις διαδικασίες αποκατάστασης των 3ων σχολικών μονάδων, είτε στη μετάθεση των ευθυνών με σκοπό τα προσφιλή στον Δήμαρχο μικροπολιτικά παιχνίδια, είτε… ο κατάλογος, πραγματικά, δεν έχει τέλος.

Ας συνεχίσουν λοιπόν τις συγγνώμες. Ίσα που προλαβαίνουν. Όχι για να μας πείσουν ότι άλλαξαν ξανά, (τέτοια μοιραία λάθη μια φορά συμβαίνουν) αλλά για να απέλθουν από τη Δημαρχία κατάτι εξιλεωμένοι. Τους απομένει ενάμισι έτος.

Γιατί το 2019 δεν θα είναι 2014.

Η Κως θα εισέλθει στη νέα δεκαετία, οριστικά απαλλαγμένη από τις δυνάμεις του χθες, μακριά από διχαστικές λογικές και κομματικές εξαρτήσεις, με πνεύμα ενότητας, συμπόρευσης και συνεργασίας.

Μόνο έτσι θα ανακτήσουμε το συλλογικό βηματισμό μας.

Μόνο έτσι θα κερδηθεί η χαμένη πενταετία από την καταστροφική πολιτική του κ. Κυρίτση».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΚΩ, ΔΙΕΣΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!