Κόρινθος: Σήμερα τα ασφαλιστικά μέτρα συμβασιούχων -Συγκέντρωση στα Δικαστήρια

Σήμερα εκδικάζονται στο Πρωτοδικείο Κορίνθου τα Ασφαλιστικά Μέτρα που είχαν κάνει οι συμβασιούχοι του Δήμου Κορίνθου ενάντια στην άρνηση της Δημοτικής Αρχής να ανανεώσει τις συμβάσεις τους, όπως ορίζουν οι τροπολογίες που έχουν ψηφιστεί.

«Εδώ και 2,5 μήνες είμαστε στο δρόμο του αγώνα με διάφορες μορφές προκειμένου να υπερασπιστούμε το δικαίωμα στην εργασία και να καταγγείλουμε την παράνομη άρνηση της διοίκησης του Δήμου Κορινθίων να ανανεώσει τις συμβάσεις μας», αναφέρουν οι συμβασιούχοι σε ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα που έχουν συστήσει.

«Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι Δικαστικές Αρχές θα λάβουν σοβαρά υπ όψιν ότι κρίνουν το μεροκάματο για 42 οικογένειες, θα λάβουν υπόψη την πρόσφατη  σχετική τροπολογία καθώς και την εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Επίσης ότι  θα λάβουν υπόψη το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των δήμων της χώρας έχει παρατείνει τις συμβάσεις των συναδέλφων», αναφέρουν ακόμη.

Η Επιτροπή Αγώνα Συμβασιούχων Δήμου Κορίνθου καλεί τα σωματεία, τους φορείς και τον κόσμο της Κορίνθου σε συμπαράσταση.

«Όλοι και όλες, την Πέμπτη στις 9:00 το πρωί, στη συγκέντρωση έξω από τα Δικαστήρια της Κορίνθου», καταλήγει η ανακοίνωση της με την οποία οι εργαζόμενοι λένει «όχι» στις παράνομες απολύσεις, διεκδικώντας μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ, ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]