Κορυδαλλός: Τον Αύγουστο η μεταφορά των υπηρεσιών στο νέο δημαρχείο

Μέχρι τα τέλη Αυγούστου αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταφορά των υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού στο νέο ιδιόκτητο Δημαρχείο, στο πρώην Άσυλο.

Η κατασκευή του έχει ήδη ολοκληρωθεί και απομένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες, όπως η σύνδεση με τα δίκτυα προκειμένου να μετεγκατασταθούν οι υπηρεσίες και να λειτουργήσουν πλήρως από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Με τη λειτουργία του ο Δήμος Κορυδαλλού εξασφαλίζει σημαντικό δημοσιονομικό όφελος, αφού θα εξοικονομεί τα ποσά που διαθέτει σήμερα για μισθώματα κτιρίων που φιλοξενούν τόσο τις κεντρικές, όσο και άλλες υπηρεσίες. Αξιοσημείωτο είναι δε το γεγονός ότι η δημοτική αρχή φρόντισε να μην επιβαρυνθεί το δημοτικό ταμείο και για τον εξοπλισμό, τον οποίο εξασφάλισε ελαφρώς μεταχειρισμένο από άλλες δημόσιες υπηρεσίες.

Το κτίριο αποτελείται από δυο ισόγειους αυτόνομους χώρους συνολικής επιφάνειας 1000 περίπου τετραγωνικών και δυο ορόφους συνολικά 1900 περίπου τ.μ. Στους ισόγειους χώρους θα στεγαστούν οι υπηρεσίες που αφορούν στην καθημερινότητα και στην εξυπηρέτηση των δημοτών, όπως το ληξιαρχείο, το δημοτολόγιο, το πράσινο, το περιβάλλον, η παιδεία, καθώς και το ΚΕΠ, το οποίο μεταφέρεται από το μισθωμένο ακίνητο Γρ. Λαμπράκη και Ύδρας. Επίσης στο ισόγειο βρίσκεται η σύγχρονη αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί και ειδικές ημερίδες και εκδηλώσεις.

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ


Αφήστε μια απάντηση