Κορυδαλλός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων μετρό

Κλειστή στην κυκλοφορία ΙΧ και Μέσων Μαζικής Μεταφοράς θα παραμείνει η πλατεία Ελευθερίας από την εβδομάδα μεταξύ 24 Νοεμβρίου και 1ης Δεκεμβρίου και για 4 περίπου μήνες έως τις 31 προκειμένου να υλοποιηθούν τα έργα διαπλάτυνσης των πεζοδρομίων. γύρω από την πλατεία, τα οποία θα διαρκέσουν περίπου 4 μήνες έως τις 31 Μαρτίου 2013.

Πρόκειται για συνοδευτικά έργα, που διεκδίκησε από την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ η δημοτική αρχή και τα οποία σε συνδυασμό με τη κατασκευή του σταθμού θα βελτιώσουν τη λειτουργία του κέντρου της πόλης και θα διευκολύνουν την πρόσβαση και την κυκλοφορία.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας εκπονήθηκε μελέτη από την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, η οποία εγκρίθηκε από τα αρμόδια Υπουργεία και περιλαμβάνει παρακάμψεις της κυκλοφορίας ΙΧ και Μέσων Μαζικής Μεταφοράς για όσο διάστημα διαρκέσουν τα έργα.

«Η επέκταση του ΜΕΤΡΟ και η κατασκευή σταθμού στην πλατεία Ελευθερίας είναι ένα από τα μεγαλύτερα έργα υποδομής για τον Κορυδαλλό, έργο που βγάζει από την συγκοινωνιακή απομόνωση την πόλη. Κατανοούμε ότι οι παρεμβάσεις θα επιφέρουν προσωρινή αναστάτωση στην καθημερινή ζωή για το παραπάνω διάστημα. Είναι όμως αναγκαίες για να προχωρήσει το έργο του Μετρό που θα βελτιώσει τη ζωή όλων μας, θα αναβαθμίσει την εμπορική ζωή και τις ιδιοκτησίες στην ευρύτερη περιοχή» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης.

Για κάθε ζήτημα οι κάτοικοι μπορούν να απευθύνονται στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου στα τηλέφωνα: 210-4990712 (τεχνικά έργα) και 210-4990545 (κυκλοφοριακές ρυθμίσεις).

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!