Κόντρα Μπακογιάννη – Ηλιόπουλου για αντιδήμαρχο του Καμίνη

Μετά την κόντρα Μπακογιάννη – Γερουλάνου για αντιδήμαρχο του Γ. Καμίνη (Ανδρέα Βαρελά) που είναι υποψήφιος με την παράταξη «Αθήνα Ψηλά», ήρθε σήμερα (στην ΕΡΤ) η σειρά να αντιπαρατεθούν ο Κ.Μπακογιάννης και ο Ν. Ηλιόπουλος για έταιρο υποψήφιο της σημερινής Δημοτικής Αρχής (Γιώργος Αποστολόπουλος) που επίσης είναι υποψήφιος με την παράταξη Μπακογιάννη. Την αρχή έκανε ο υποψήφιος της «Ανοιχτής Πόλης», όταν, μιλώντας για την ασφάλεια της πόλης αναρωτήθηκε γιατί δεν έκανε τίποτε ο σημερινός αρμόδιος αντιδήμαρχος για τον φωτισμό, βασική παράμετρος, κατά τον κ. Ηλιόπουλο για μια ασφαλή πόλη, που είναι υποψήφιος με τον κ. Μπακογιάννη. Το γεγονός προκάλεσε την αντίδραση του κ. Μπακογιάννη.

Διαβάστε τον διάλογο:

Ηλιόπουλος: Πώς θα έχουμε ασφάλεια όταν η πόλη δεν είναι καλά φωτισμένη. Ο σημερινός αρμόδιος αντιδήμαρχος για τον φωτισμό (σ.σ. Γιώργος Αποστολόπουλος) είναι υποψήφιος με τον κ. Μπακογιάννη. Γιατί δεν έκανε τίποτε όλα αυτά τα χρόνια;

Μπακογιάννης: Δεν αισθάνεται βολικά ο κ. Ηλιόπουλος όταν μιλάει για την ασφάλεια. Γι’ αυτό το κάνει αυτό.

Ηλιόπουλος: Δεν έχεις μάθει στη διαφωνία

Μπακογιάννης: Έχω μάθει στη συναίνεση, στην συνεννόηση. Προέρχομαι από την Αυτοδιοίκηση και δεν θέλω να αναπαράγω το κεντρικό πολιτική σύστημα, λέγοντας ότι εσείς κάνατε αυτό το 2013, εσείς κάνατε εκείνο τότε. Στην παράταξή μας συμμετέχουν υποψήφιοι από τέσσερις παρατάξεις των εκλογών του 2014.

Ηλιόπουλος: Δεν κριτικάρω τον κ. Μπακογιάννη γιατί έχει πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο αλλά γιατί έχει πολυσυλλεκτικότητα αναποτελεσματικότητας. Σε αυτό περιλαμβάνονται υποψήφιοι ότι ευθύνονται για τα 200 εκατ. ευρώ έλλειμμα που άφησε η διοίκηση Κακλαμάνη, για τεχνικό πρόγραμμα των 40 εκατ. ευρώ τεχνικών έργων από τα οποία εκτελέστηκαν μόλις τα δύο.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΑΘΗΝΑ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΟΝΤΡΑ, ΝΑΣΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΦΩΤΙΣΜΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!