Κολυμβητήριο Ορεστιάδας: Οριστικό το «λουκέτο» μέχρι το Μάρτιο - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
15
Οκτώβριος
Back

Κολυμβητήριο Ορεστιάδας: Οριστικό το «λουκέτο» μέχρι το Μάρτιο

Καμία επιχορήγηση δεν είναι δυνατόν να δοθεί για την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου Ορεστιάδας που έχει κλείσει από τον περασμένο Νοέμβριο, λόγω έλλειψης κονδυλιών από το δήμο. Αυτό ξεκαθάρισαν απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή Έβρου των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», Μαρίνου Ουζουνίδη, ο υπουργός Εσωτερικών Ε. Στυλιανίδης και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Ιωαννίδης.

«Οι επιχορηγήσεις των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των χώρων άθλησης, πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των δημοσιονομικών δυνατοτήτων της χώρας και σύμφωνα με τις αποδόσεις του υπουργείου Οικονομικών», τονίζει στην απάντησή του ο κ. Στυλιανίδης, ενώ ο κ. Ιωναννίδης επισημαίνει ότι «η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, εποπτεύει και επιχορηγεί μόνο τα γυμναστήρια Εθνικής Σημασίας».

Σχετικά

Βρέθηκε λύση για τον Κολυμβητικό Όμιλο Ορεστιάδας

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!