Κοινωνικό Φροντιστήριο στη Δραπετσώνα

Η Ακαδημία της Ελευθερίας του Πνεύματος ( μη κερδοσκοπική οργάνωση ) σε συνεργασία με το Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας λειτουργεί για δεύτερο χρόνο στην περιοχή μας το Κοινωνικό Φροντιστήριο.

Κάθε μαθητής που έχει ανάγκη μπορεί να παρακολουθήσει τα μαθήματα δωρεάν. Οι έγγραφες γίνονται 4.00 με 6.00 το απόγευμα στο 2ο Λύκειο Δραπετσώνας, Αγ. Φανουρίου 10, όπου πραγματοποιούνται και τα μαθήματα για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου.

Η δράση οργανώθηκε από την κοινότητα της Δραπετσώνας Κερατσινίου της Ακαδημίας της Ελευθερίας του Πνεύματος και υλοποιείται από την ανιδιοτελή προσφορά των καθηγητών που συμμετέχουν. Κάθε καθηγητής, ιδίως φιλόλογοι, μαθηματικοί και φυσικοί, που θέλουν και μπορούν να προσφέρουν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2104317001 πρωινές ώρες και 6979922454 απογευματινές.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!