Κοινωνικό Φαρμακείο στο Δήμο Αλίμου

Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργεί ο Δήμος Αλίμου στον χώρο των δημοτικών Ιατρείων (Λεωφόρος Καλαμακίου και Ερεχθείου 72, 1ος όροφος). Δικαιούχοι είναι οι κάτοικοι Αλίμου οι οποίοι έχουν χαμηλό ατομικό η οικογενειακό εισόδημα και στερούνται κοινωνικής ασφάλισης.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθευτούν τα φάρμακά τους δωρεάν, εφόσον είναι διαθέσιμα στο Κοινωνικό Φαρμακείο από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 16:00.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210. 9886947 και 210. 9886950.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή στο Κοινωνικό Φαρμακείο είναι:
1. Αίτηση του ενδιαφερομένου.
2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
3. Κάρτα ή κάρτες ανεργίας σε ισχύ.
4. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου σε ισχύ.
5. Αντίγραφο του Ε1 και Ε9 ή βεβαίωση από τη Δ.Ο.Υ περί μη υποχρέωσης καταβολής δήλωσης.
5. Βεβαίωση μονίμου κατοικίας ή λογαριασμό ΔΕΚΟ ή άλλο έγγραφο για την απόδειξη της κατοικίας.
6. Κοινωνική έρευνα, η οποία συνοδεύεται από τα αντίστοιχα δικαιολογητικά για να πιστοποιείται η αναπηρία ή η αρρώστια ή η διάσταση ή η μονογονεϊκότητα ή η πολυτεκνία κ.α.

Με βάση τον Κανονισμό Λειτουργίας του Κοινωνικού Φαρμακείου δε μπορούν να διατίθενται σε ωφελούμενους φάρμακα που απαιτούν ειδική ιατρική συνταγή ή που διατίθενται μόνο κατά τη διάρκεια νοσηλείας, καθώς και αντικαρκινικά και ανοσοκατασταλτικά φάρμακα.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ, ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!