Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
27
Μάι
Back

Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Η αξιοποίηση και ανάπτυξη της κοινωνικής οικονομίας βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς κ. Γιώργου Κομιανού και του προέδρου του Περιφερειακού Μηχανισμού ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. Αττικής κ. Στέλιου Κατωμέρη, η οποία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης εκπροσώποι των ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «Αλληλεγγύη», «Αμυλιάνθη», «Γεύσεις Ζωής» και «Κυκεών» καθώς και ο σύμβουλος οργάνωσης της Ανθοκομικής κ. Ηλία Τσουτσοπλίδη και ο υπεύθυνος συντονισμού των έργων της Ανθοκομικής κ. Βογιατζής.

«Η Ανθοκομική με ιδιαίτερη χαρά, θα φιλοξενήσει φέτος Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται γύρω από τον πρωτογενή, αγροτικό τομέα σαν μέσο να απασχοληθούν ενεργά και παραγωγικά συμπολίτες μας που είναι άνεργοι. Είχαμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση μαζί τους για τον τρόπο προβολής και υποστήριξης τους» δήλωσε μετά το πέρας της συνάντησης ο Πρόεδρος της Ανθοκομικής κ. Γιώργος Κομιανός.

Να σημειώσουμε πως η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς με περίπου 80.000 επισκέπτες, μπορεί να δημιουργήσει το πεδίο ζεύξης προσφοράς και ζήτησης υπηρεσιών και προϊόντων του αγροτικού τομέα. Ως δημόσιος φορέας, έχει το ειδικό βάρος και τις υποδομές να βοηθήσει κυρίως αυτούς που είναι στο ξεκίνημά τους και δεν έχουν τα κεφάλαια να επεκταθούν άμεσα.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!