Κοινωφελής Εργασία: Παράταση παραμονής για 111 εργαζόμενους δήμου (φωτο)

Έως, τουλάχιστον, στις 20 Αυγούστου παραμένουν στις θέσεις 11 εργαζόμενοι στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας (Δημόσια Πρόσκληση ΟΑΕΔ 3/2019, 8.933 θέσεις πλήρους απασχόλησης) του δήμου Πατρέων. Κι αυτό γιατί η  χθεσινή συζήτηση στο Πρωτοδικείο Πατρών αναβλήθηκε.

Σε ανακοίνωση τους σημειώνουν τα εξής: «Οι 111 εργαζόμενοι που προσελήφθησαν μέσω της κοινωφελούς εργασίας (Δημόσια Πρόσκληση ΟΑΕΔ 3/2019, 8.933 θέσεις πλήρους απασχόλησης) και είχαν επιστρέψει στις ίδιες θέσεις εργασίας τους με την 12/06/2020 προσωρινή διαταγή του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πατρών έως και σήμερα, πήραν αναβολή για την ημερομηνία συζήτησης της αίτησης για τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων και παραμένουν στις θέσεις τους ως έχουν έως και 20/08/2020. Ο δίκαιος αγώνας για εργασία και επιβίωση των 111 εργαζομένων και των οικογενειών μας, που απαρτίζεται από ΑΜΕΑ, μονογονεϊκές οικογένειες και άτομα που ανήκουν σε ασθενέστερες οικονομικά ομάδες, συνεχίζεται καθώς έχουμε στο πλευρό μας τον Δήμο Πατρέων και τον Δήμαρχό μας κ. Κ. Πελετίδη καθώς και τη σύμφωνη γνώμη σύσσωμου του Δημοτικού Συμβουλίου, με αριθμό απόφασης 733/23/12/2019. Ζητάμε και ελπίζουμε για τη μελλοντική στήριξη της δημοτικής αρχής που θα δυναμώσει τους κοινούς μας αγώνες», καταλήγουν.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ, ΠΑΡΑΜΟΝΗ, PROTEINOMENA, 111 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]