Κοινωφελής Εργασία: «Κλείδωσε» η παράταση – Συνάντηση Χατζηδάκη -ΚΕΔΕ

Κοινωφελής Εργασίας: «Κλείδωσε» η παράταση – Συνάντηση Χατζηδάκη -ΚΕΔΕ

Κοινωφελής Εργασία: «Κλείδωσε» η παράταση – Συνάντηση Χατζηδάκη -ΚΕΔΕ

Τουλάχιστον δίμηνη θα είναι η παράταση του υφιστάμενου προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας για τους 36.500 εργαζόμενους, αναφέρουν πληροφορίες της aftodioikisi.gr.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε η πολυαναμενόμενη επαφή μεταξύ του υπουργού Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη και της ΚΕΔΕ, με τους δημάρχους να ζητούν:

-Παράταση του υφιστάμενου προγράμματος 4/2020.

-Κατάρτιση νέου προγράμματος.

Τελικές απαντήσεις Χατζηδάκη σε επόμενη συνάντηση με ΚΕΔΕ

Κατά τις πληροφορίες της aftodioikisi.gr οι τελικές απαντήσεις του υπουργού Εργασίας προς τους δημάρχους θα δοθούν σε επόμενη συνάντηση του με την ΚΕΔΕ.

Όπως έχει γράψει  η aftodioikisi.gr, το υπουργείο Εργασίας βρίσκεται σε σκληρές διαπραγματεύσεις με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την παράταση του προγράμματος Κοινωφελούς, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός Απριλίου.

Αναφορικά με το νέο πρόγραμμα, ακόμη δεν υπάρχει απόφαση, η οποία αναμένεται να ληφθεί σε συνδυασμό με την παράταση, προκειμένου να μην μείνουν οι δήμοι, ενόψει, μάλιστα, της θερινής περιόδου, χωρίς προσωπικό.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ, ΚΛΕΙΔΩΣΕ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!