Κλειστό το Δημαρχείο Μαλεβιζίου λόγω κρούσματος κορωνοϊού σε υπάλληλο

Κλειστό είναι αυτήν την ώρα το Δημαρχείο Μαλεβιζίου στο Γάζι,  λόγω ύπαρξης επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού σε υπάλληλο. Για την προστασία των εργαζομένων αλλά και των συναλλασσόμενων πολιτών με τις υπηρεσίες του Δήμου, προληπτικά θα παραμείνουν κλειστές σήμερα Τρίτη 20 Ιουλίου όλες οι υπηρεσίες του Δήμου.

Από την πρώτη στιγμή εφαρμόστηκαν απαρέγκλιτα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη διαχείριση κρούσματος σε δημόσιες υπηρεσίες κι ενημερώθηκε άμεσα ο ΕΟΔΥ, η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας και η Πολιτική Προστασία. Ειδικό συνεργείο πραγματοποιεί αυτήν την ώρα απολύμανση σε όλους τους χώρους του Δημαρχείου. Οι εργαζόμενοι στο Τμήμα στο οποίο υπάγεται ο υπάλληλος έχουν ήδη τεθεί σε προληπτική καραντίνα 14 ημερών.

Ήδη έχει κληθεί κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, σε συνεργασία με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια, για τη διενέργεια τεστ διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού στους δημοτικούς υπαλλήλους, ο οποίος προγραμματίζεται για το επόμενο 48ωρο.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ, ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]