«Κλειδώνει» η υποψηφιότητα της Ολγας Κεφαλογιάννη για το Δήμο Αθηναίων

Η ΝΔ δεν έχει ακόμη ασχοληθεί εντατικά με τη στρατηγική που θα ακολουθήσει στις αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά έχουν γίνει σε βάθος συζητήσεις για το δήμο της Αθήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, εγκαταλείφθηκε κάθε σκέψη για ανοχή στην υποψηφιότητα Γ. Καμίνη ή για στήριξη κάποιας ανεξάρτητης υποψηφιότητας, όπως αυτή του Γ. Αμυρά. Αποφασίστηκε τελικά ότι η ΝΔ θα κατεβάσει δικό της πρόσωπο τα χαρακτηριστικά του οποίου (σύμφωνα με τον Παράτυπο στον Ελεύθερο Τύπο) περιγράφονται ως εξής: «αστική υποψηφιότητα, με δυνατότητα ευρύτερης απήχησης, αλλά σαφώς συνδεδεμένη με τη ΝΔ«.

Πέρα από περιγραφές, οι πληροφορίες του Παράτυπου, από πηγές που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί η εγκυρότητα τους όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται, αναφέρουν οτι το μεγάλο φαβορί είναι η Όλγα Κεφαλογιάνη. Σύντομα μάλιστα η υποψηφιότητά της θα «κλειδώσει» και επισήμως.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!