ΚΚΕ: Καταδικάζει συμπεριφορά αντιδημάρχου του δήμου Πλατανιά

Την συμπεριφορά αντιδημάρχου του δήμου Πλατανιά, που έλαβε χώρα μετά το πέρας της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πλατανιά την Τρίτη 16-10-2018, καταγγέλλει η ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ.

«Σημειώνει ότι ο αντιδήμαρχος με προπηλακισμούς, απειλές, λεκτική βία, ύβρεις και χειροδικία κινήθηκε μετά το πέρας τις συνεδρίασης απρόκλητα και αναίτια εναντίον στελεχών του ΚΚΕ που παραβρίσκονταν στη συνεδρίαση.

Συγκεκριμένα, η ΤΕ Χανίων, αναφέρει: «Φαίνεται, η δυσκολία να ενσωματώνουν τον λαό στην εφαρμοζόμενη κυρίαρχη πολιτική τους οδηγεί να στραφούν σε τραμπούκικες συμπεριφορές για να επιβληθούν και να τρομοκρατήσουν την δράση και παρουσία των αιρετών και των στελεχών του ΚΚΕ στην περιοχή.

Επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζονται κρούσματα τέτοιον συμπεριφορών, καλούμε το Δημοτικό Συμβούλιου Πλατανιά να καταδικάσει τέτοιες μεθόδους,λογικές και συμπεριφορές, καθώς και τους εν λόγω εκφραστές τους, τους οποίους παραθέτουμε στην κρίση των δημοτών».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΚΚΕ, ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!