Κυριακές χωρίς μεσάζοντες στο Δήμο Κορυδαλλού - Aftodioikisi.gr
Κυριακή
17
Οκτώβριος
Back

Κυριακές χωρίς μεσάζοντες στο Δήμο Κορυδαλλού

Σε θεσμό σκοπεύει να καθιερώσει ο Δήμος Κορυδαλλού την «Κυριακή χωρίς μεσάζοντες», μετά τη μεγάλη ανταπόκριση που είχε η πρωτοβουλία του για φθηνά προϊόντα από τους κατοίκους του. Έτσι, και το 2013 στηρίζει καταναλωτές και παραγωγούς με τη δράση διάθεσης προϊόντων χωρίς μεσάζοντες.

Η διάθεση των προϊόντων γίνεται κάθε Κυριακή, από 9.00 έως 14.30, στο χώρο του δημοτικού πάρκινγκ (Γρ. Λαμπράκη και Πλαταιών απευθείας από τους παραγωγούς στους καταναλωτές. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παραγωγοί διαθέτουν ποσοστό επί των προϊόντων που διαθέτουν στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου για την ενίσχυση του προγράμματος «ΣτηρίΖΩ» και της Τράπεζας Τροφίμων για άπορους δημότες.

Έως το τέλος Ιανουαρίου έχει προγραμματισθεί η διάθεση των εξής προϊόντων:

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

  • ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗΣ ΜΑΝΗΣ από τον Αγροτικό συνεταιρισμό Νεοχωρίου Λεύκτρου Μεσσηνίας, έχει ελεγχθεί από το Γενικό Χημείο του Κράτους (0 έως 0,2 οξύτητα). Διατίθεται σε συσκευασίες των 5 lit προς 14 € (2,80 € το lit).
  • ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ καλλιεργημένα στην Κύμη Ευβοίας ποικιλίας ΠΛΕΥΡΩΤΟΥΣ φρέσκα από τους παραγωγούς Ευαγ. και Χαρ. Μαρμάρου. Τιμή: 4,5 € το κιλό.
  • Ελληνική ΣΤΑΦΙΔΑ σουλτανίνα, ξανθή, κορυφαίας διατροφικής αξίας από το δήμο Μίνωα – Κουτσοπόδι Πεδιάδας Ηρακλείου Κρήτης. Τιμή: 4,5 € το κιλό.
  • ΚΑΣΤΑΝΑ τύπου ΑΑΑ από την Καρίτσα Ευρυτανίας. Τιμή 2,5 € το κιλό
  • ΚΑΡΥΔΟΨΙΧΑ ολόκληρη. Τιμή 8 € το κιλό.

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

  • ΑΛΕΥΡΙ τύπου 70%, για όλες τις χρήσεις σε συσκευασία 10 κιλών από τους Μύλους ΖΑΜΠΟΓΑ (Σοφάδες Καρδίτσας) με σίτο από τον Θεσσαλικό Κάμπο. Τιμή 5,5 € το δεκάκιλο (0,55 € το κιλό).
  • ΑΛΕΥΡΙ από σκληρό σιτάρι (κίτρινο), σε συσκευασία 10 κιλών από τους Μύλους ΖΑΜΠΟΓΑ (Σοφάδες Καρδίτσας) με σίτο από τον Θεσσαλικό Κάμπο. Τιμή 6,5 € το δεκάκιλο (0,65 € το κιλό).
  • ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ξερά, κόκκινα. Παραγωγός: Σφυρίδη Αφροδίτη. Τόπος Παραγωγής: Καλλιθέα Βοιωτίας (εκτός επιβαρημένων περιοχών). Τιμή: 0,20 € το κιλό (σε συσκευασία 5 κιλών, 1 €).

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!