Κινητοποιήσεις απέναντι στην κυβέρνηση προαναγγέλλει ο Δ.Καλλιθέας – Έκτακτο ΔΣ την Κυριακή

«H κυβέρνηση με μια αιφνιδιαστική κίνηση και χωρίς καμιά συνεννόηση με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προχώρησε στην παραχώρηση ενός κρίσιμου τμήματος της κτιριακής υποδομής της παραλιακής μας ζώνης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καλλιθέας, κάνοντας λόγο για μια παραχώρηση «ευθεία επίθεση στη μακροχρόνια προσπάθεια για την ανάπλαση της παραλιακής μας ζώνης».

«Υπονομεύει κάθε σχέδιο ανάπτυξης, υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων και θέτει ένα μεγάλο εμπόδιο στην ανάπτυξη του λεκανοπεδίου», αναφέρει η δημοτική αρχή, καλώντας την κυβέρνηση άμεσα να πάρει πίσω την τροπολογία.

Στον Δήμο συγκαλείται έκτακτο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο την Κυριακή 8 Μαΐου και ώρα 19:00, και η δημοτική αρχή καλεί όλους τους δημότες να δηλώσουν το παρών, με εισήγηση του Δημάρχου για κλιμάκωση κινητοποιήσεων.

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος δήλωσε τα εξής: «Πρόκειται για μια κίνηση πραξικοπηματικού χαρακτήρα, που υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής και δυναμιτίζει τα σχέδια ανάπλασης της παραλίας και γενικότερα της ανάπτυξης του λεκανοπεδίου. Καλούμε όλους τους πολίτες και τους φορείς  σε αγωνιστική συστράτευση. Είμαστε όλοι μαζί απέναντι σε μια ενέργεια πέρα και έξω από κάθε λογική» .

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΑΚΙΝΗΤΟ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΝΑΒΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]