Κινεζικό ενδιαφέρον για επενδύσεις στην Ζάκυνθο

Οι επενδύσεις σε λιμενικές εγκαταστάσεις, όπως η κατασκευή προβλήτα και μαρίνας, η δημιουργία σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων και η κατασκευή και βελτίωση των οδικών δικτύων, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Δήμαρχος Ζακύνθου, Στέλιος Μποζίκης με τον Κινέζο επιχειρηματία, David Zhong.

Ο Δήμαρχος διατύπωσε συγκεκριμένες προτάσεις στον κ. Zhong, γνωρίζοντας την επιθυμία του να επενδύσει σε διάφορους τομείς, σε έργα που θα σημάνουν την οικονομική ανάπτυξη της Ζακύνθου και που παράλληλα λείπουν από το νησί.

Από την πλευρά του, ο κ. Zhong, δήλωσε μαγεμένος από τα πράσινα τοπία και τις παραλίες της Ζακύνθου, λαμβάνοντας σοβαρά τις παραπάνω προτάσεις, θα επισκεφθεί ξανά το νησί τον επόμενο μήνα, όπου θα ξανασυζητήσει με τον Δήμαρχο περισσότερες λεπτομέρειες για τις δυνατότητες επένδυσης, ενώ κάλεσε τον Δήμαρχο να επισκεφθεί την Κίνα, κατά τη διάρκεια εβδομαδιαίας έκθεσης με θέμα την Ζάκυνθο.

Ο Δήμαρχος δέχτηκε την πρόταση και αναμένεται να πραγματοποιηθεί ταξίδι ζακυνθινής αντιπροσωπείας στην Κίνα, στις αρχές του χειμώνα που θα απαρτίζεται από επιχειρηματίες για την προώθηση των τοπικών προϊόντων και την ευρύτερη προβολή της Ζακύνθου.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΔΗΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ


Αφήστε μια απάντηση