ΚΙΝΑΛ: Να αποδοκιμάσει η ΝΔ το δήμαρχο Άργους για το σχόλιο σε βάρος του Μπουτάρη

Να αποδοκιμαστεί από τη ΝΔ, της οποίας είναι στέλεχος, ζητά με ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής, με αφορμή ανάρτηση του δημάρχου Άργους Δ. Καμπόσου σε κοινωνικό δίκτυο, με την οποία «επιδοκιμάζει την επίθεση» κατά του Γιάννη Μπουτάρη.

Το σχόλιο μίσους υπέρ της φασιστικής επίθεσης στον δήμαρχο Θεσσαλονικέων, «Αυτή είναι η μοίρα των προδοτών», δεν ανήκει σε στέλεχος της Χρυσής Αυγής αλλά στον Δήμαρχο Άργους Δ. Καμπόσο. ‘Ένας εκπρόσωπος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όχι μόνο εμφανίζεται να επιδοκιμάζει την επίθεση αλλά υπερθεματίζει κιόλας χαρακτηρίζοντας προδότη τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής και τονίζει: «Η τοποθέτηση αυτή προσβάλει τους δημοκρατικούς πολίτες του Άργους. Πρέπει να αποδοκιμαστεί από όλους και πρώτα απ’ όλα από το κόμμα του τη ΝΔ της οποίας είναι στέλεχος».

Υπενθυμίζουμε ότι Δημήτρης Καμπόσος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε το εξής απίστευτο για τον ξυλοδαρμό του δημάρχου Θεσσαλονίκης: «Αυτή είναι η μοίρα των προδοτών.»

Σύμφωνα με δημοσίευμα του argolika.gr ο κ. Καμπόσος κοινοποίησε από τη σελίδα «Ξύπνα Ελλάδα» το βίντεο της επίθεσης στον κ. Μπουτάρη, κάνοντας το προαναφερθέν αποτρόπαιο σχόλιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο  κ. Καμπόσος είναι πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ. Ήταν επίσης ομιλητής στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για τη Μακεδονία. Υπενθυμίζεται ότι η Νέα Δημοκρατία έχει καταδικάσει απερίφραστα την επίθεση σε βάρος του κ. Μπουτάρη.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε ο ίδιος με ανακοίνωση στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook αναφέρει: «Σχετικά με την ανάρτηση η οποία έγινε από την προσωπική σελίδα του Δημάρχου Άργους Μυκηνών κ.Δημήτρη Καμπόσου για την αήθη επίθεση που δέχτηκε ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης οφείλουμε να ενημερώσουμε πως δυστυχώς κάποιος από τους πολλούς διαχειριστές της προσωπικής σελίδας του Δημάρχου Άργους Μυκηνών λανθασμένα πραγματοποίησε μια ανάρτηση η οποία σε καμία περίπτωση δεν συνάδει με τα ιδανικά και τα δημοκρατικά ιδεώδη του Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου.Ο Δήμαρχος που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για την Παμμακεδονική συνάντηση των Συλλόγων ενημερώθηκε απο τους δημοσιογράφους για την συγκεκριμένη απαράδεκτη ανάρτηση και αμέσως επικοινώνησε με τους συνεργάτες του οι οποίοι και κατέβασαν το καταδικαστέο σχόλιο.

Ο Δήμαρχος από την Μακεδονία που βρίσκεται αυτή την ώρα έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Λυπάμαι ιδιατέρως για το ατυχές συμβάν και δηλώνω πως καταδικάζω απερίφραστα τέτοιου είδους πράξεις οι οποίες πλήττουν την δημοκρατία και εντίνουν τον τραμπουκισμό και τη βία. Καταδικάζω ρητά και κατηγορηματικά την επίθεση προς το πρόσωπο του κ.Μπουτάρη και τονίζω πως δεν έχει κανένας το δικαίωμα να επιβάλλει την άποψη του με την βία. H κυβέρνηση θα πρέπει να πάψει να βαφτίζει ως ακτιβιστές όλους εκείνους που λειτουργούν με τέτοιους απαράδεκτους τρόπους και οι οποίοι αποτελούν κάκιστοπαραδειγμα για την κοινωνία»».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΓΟΥΣ, ΚΙΝΑΛ