Κυκλάδες: 24ωρο «Λουκέτο» στους δήμους για το «μνημόνιο 3»

Την αναστολή της λειτουργίας των δήμων των Κυκλάδων αύριο Τετάρτη σε ένδειξη διαμαρτυρίας  για τα μέτρα που προβλέπονται στο νέο Μνημόνιο, αλλά και στον Κρατικό Προϋπολογισμό, σε βάρος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης,  ζητούν τα μέλη του δ.σ. του Τοπικού Παραρτήματος Κυκλάδων, της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου: «Η εφαρμογή των μέτρων αυτών θα έχει περαιτέρω δυσμενή αποτελέσματα στη λειτουργία των δήμων, οδηγώντας πολλούς από αυτούς ακόμη και στο κλείσιμο», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Παράλληλα καλούνται οι αιρετοί,  να βρίσκονται σε ετοιμότητα, συζητώντας σε πρώτη φάση τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στα συμβούλιά τους και ενημερώνοντας τους δημότες τους,  «έτσι ώστε να προβούμε σε νέες και δυναμικότερες κινητοποιήσεις και δράσεις, με βάση και τις αποφάσεις των συλλογικών μας οργάνων, για να μην περάσουν τα Μνημονιακά μέτρα κατά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Με πληροφορίες από το Naxosnews.gr

Σχετικά

ΚΕΔΕ:«ΑΝΤΑΡΣΙΑ» ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΓΙΑ ΕΠΟΠΤΕΙΑ

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΕΔ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!