Κηφισιά: Ευρωπαικό Πρόγραμμα για άτομα της τρίτης ηλικίας

Το Ευρωπαϊκό Συγχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα, I DON’T FALL (Δεν Πέφτω), υλοποιεί το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Κηφισιάς, «Κοινωνική Μέριμνα», σε συνεργασία με άλλες 7 χώρες της Ευρώπης.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης επισκέφθηκε το Δημοτικό Πολυϊατρείο «Διονύσιος Βαρελάς» και ενημερώθηκε, από την πρόεδρο της «Κοινωνικής Μέριμνας» Μαρία Κεφαλά – Σαλματάνη και τους υπευθύνους, για το πρόγραμμα, στόχος του οποίου είναι, να αναπτύξει, να εφαρμόσει και να αξιολογήσει υπηρεσίες για την πρόληψη των πτώσεων στους ηλικιωμένους, με την βοήθεια της Τεχνολογίας και την εφαρμογή προγραμμάτων φυσικής και γνωστικής άσκησης.

Τα άτομα της τρίτης ηλικίας που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, θα απολαμβάνουν τις προσαρμοσμένες τεχνολογικές λύσεις για την πτώση, μέσα από συνεδρίες, ατομικές και ομαδικές, με την φροντίδα εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού όπως είναι, φυσίατροι, φυσιοθεραπευτές, ψυχολόγοι και  Κοινωνικοί Λειτουργοί.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!