Κέρκυρα: Συνάντηση για τα προβλήματα των νοσοκομείων

Tα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας στην Κέρκυρα, με κυριότερο αυτό της μεγάλης έλλειψης προσωπικού στο Νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας του Νομού συζήτησαν σήμερα στην συνάντηση που είχαν με τον δήμαρχο Κέρκυρας Γιάννη Τρεπεκλή εκπρόσωποι του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κέρκυρας.

Οι εργαζόμενοι αποφάσισαν ένα πλαίσιο δράσης, μέσα στο οποίο εντάσσονται και επισκέψεις στους εκπροσώπους των τοπικών φορέων, προκειμένου να σχηματιστεί ένα μέτωπο διεκδίκησης για τη διατήρηση του αγαθού της δημόσιας υγείας, ενημέρωσε ο πρόεδρος του Σωματειου κ. Π.  Καλιβόπουλος τον δήμαρχο Κέρκυρας ζητώντας την συμπαράστασή του στα αιτήματα του κλάδου.

Ο κ. Τρεπεκλής τόνισε πως είναι απολύτως δικαιολογημένα τα αιτήματά σας, και γνωρίζετε ότι βρίσκομαι στο πλευρό σας. «Έχω τονίσει ότι εκπτώσεις στους τομείς της υγείας και της παιδείας δεν κάνουμε. Όπως και πέρσι μαζί με τους εκπροσώπους των εργαζομένων επισκεφθήκαμε τον Υπουργό και ήμουν μαζί σας για να διεκδικήσουμε, έτσι και τώρα θα είμαι μαζί σας» πρόσθεσε.

Παράλληλα, πρότεινε και έγινε δεκτό από τους εκπροσώπους των εργαζομένων να του κατατεθεί ένα υπόμνημα με τα προβλήματα, στη συνέχεια να ενημερώσει και το Διοικητή του Νοσοκομείου και να ζητήσει εκ νέου συνάντηση από τον Υπουργό Υγείας, παρουσία εκπροσώπων των εργαζομένων, προκειμένου να υπάρξει συνολική πίεση για την αντιμετώπιση των ελλείψεων στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΤΡΕΠΕΚΛΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]